Öppna spjäll

Så var det dags. En tanke som funnits i åtminstone två år men också seglat en stund dessförinnan. En annan kanal. Nu är den öppen och fyller sitt syfte på ett förtjänstfullt sätt. Likväl anonym. Precis som det är menat att vara och inget någon som vant sig med att komma hit egentligen berörs av, annat än en något vikande frekvens måhända. Men kring den saken råder ingen visshet.

Imorgon är det måndag igen. Dagen då de allra flesta traskar iväg till sina artificiella uppehållanden av sinnets fyrkantighet. En ny vecka tar fart och innan det har nått insiktens nivå så är den över. Du ska inte hinna andas – så är det utformat. Du ska vandra som en rädsleproducerande zombie på noggrant administrerad syrebrist.

Den kärlek du får uppleva ska vara skev och förvriden, formad av omöjliga krav och förväntningar. Naturliga drifter och lustar ska skruvas sönder och malas till en ångestfylld färs. Prestationer, teknikaliteter och moraliska vanföreställningar ska hindra dig från att leva fullt ut.

Att leva fullt ut är inte att förverkliga de i dig inseminerade kravbilder som utförliga finns beskrivna i någon annans agenda sedan urminnes tider. Att leva fullt ut är att göra det med själens skugga i verklighetens blickfång.

Det finns de som hävdar att detta är den sista måndagen i det invanda mönstret. Den som lever får se. Själv tror jag ingenting. Jag önskar mig istället den utveckling jag själv vill se. Jag tror att många delar den, men ytterst är det upp till var och en att forma utvecklingen. Förutsägelsen om mönsterbrottet bottnar då sannolikt i någons försök att styra din önskan, snarare.

För det är så det ser ut. Det man önskar sig manifesteras efter en stund. Och den som styr din önskan styr världens utveckling så länge du inte går in och tar kontrollen över din manifesterande kraft. Om du går runt och fokuserar på att någon du inte tycker om ska få ett helvete så blir det sannolikt så. Om du går runt och tänker på hur farligt det är att bli rånad så blir det med tiden en självuppfyllande önskan.

Önskningar är starka saker och det enda som behövs är den försvinnande lilla insikten om just det. Så kan måndagar ta sig andra former. Räkna pengar. Finns det något mer meningslöst? De finns ju inte ens. Och det enda de gör är att förgifta gränssnittet mellan människor. Säkerhet. Varför? Säkerhet mot människors onda önskningar? Nej – den saken löser vi på ett helt annat sätt. Och så fucking vidare.

P.S. Det pågår en dunkel upplysning inom den kontrollerade mediasfären. Talas om förlupna kulor i fjärran länder och ubåtar som inte plockas upp. Det kan vara precis hur som helst och rent insuitivt känns det väl som om det ligger mer än hund begraven lite var stans. Men om vi ska börja sniffa på alla begravda hundar och faktamässigt förfasa oss över alla de komponenter och yttringar i de bedrägerier vi belagts med så kommer något större uppvaknande aldrig att kunna ske. Av ren vanlig tidsbrist, helt enkelt. Vilket bevisar varför uppvaknandet nu tillåts faktamässigt perspirera på den upphettade ytan. Fastna inte där. F a s t n a i n t e d ä r. Fundera på vad du gör här, varför och hela den där stora bilden istället. Det är precis vad du är menad att göra och vad du hindras från. D.S.

Kommentarer

 1. Inspiration. Tack.

  SvaraRadera
 2. Håller gradvis på att vakna från denna skenverklighet. Men det är svårt när de flesta omkring mig är sovande. Alltid ett nöje att läsa om dina tankar!

  SvaraRadera
 3. Men vem styr Kasper-dockorna då?

  SvaraRadera
 4. Anonym och MD -> Tack!

  Syster -> Vem vet - egentligen; även de som sett mycket ser nog bara skuggor? Följ ägandet, via det historiska bedrägeriet och i vidare cirklar. Det ser ut att finnas en allians efter vägen. Eller ett övertagande. Svårt att säga. Dessväre måste svaren på just den frågan finnas på egen hand annars förlorar de så gott som all trovärdighet. Inlärda fällor, du vet. Knepigt, inte sant?

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans