Påtryckning uppifrån?

Det har som sagt varit en oerhört intensiv dag i luften ovanför mig idag. Det intentensivaste sprejandet på länge. Sedan valet i höstas närmare bestämt. Är det så att det är något av folklig opinionsart som ligger på allmänhetens bord? Hm.


CB:n har fått jobba idag. Omjordad.


Denna helikopter tog ett inte så diskret varv här vid 17.30-tiden. Hej på dig också. Kom ner på kaffe nästa gång. Denna verkar reggad. Och sedd annorstädes, (gånger två) också i de mest oskyldiga sammanhang. Kanske bara ett sammanträffande. I annat fall ber jag i sedvanlig ordning att avmätt få tacka för potentiell reagens mot jord.


Jodå. Viktigt att Svensken tycker rätt, alternativ visar ett öronbedövande sovande ointresse om detta tills dess att ett skyndsamt och från den punkten oåterkalleligt deltagande i arrangerad konflikt med mångbottnade målsättningar är ett faktum. Från SvD idag.

Kommentarer

 1. Kunde inte motstå lite ljuvlig, gammal hederlig helikopterresearch på webben. Helikoptern (eller en likadan) tillhör Arlanda Helikopter med bas på Arlanda som också har vad man kallar en fullskalig utebas på Rörberg någon mil härifrån. Finns hur många anledningar som helst att den skulle vara i luften här över. Utöver den repetitivt uppenbara, förståss. Vem som helst kan ju boka en taxi.

  Vara med den saken som det vill. Nämnda Helikopterföretags huvudman verkar vara som folk är mest med ledning av vår alltomspännande spindelväv med huvudsakligt tema helokoptrar och travhästar.

  Man kan få reda på oerhört mycket. Vilket betyder just precis ingenting. Så. Man ska inte fastna i sådana här nysterier. Det är slöseri med tid och energi. Och idag var jag alltför frikostig av mig.

  Varsegod. Vem eller vilka man nu har äran att hälsa till ;-)

  SvaraRadera
 2. I natt var det lite tungt kändes nästan var dags att lämna in på ett plågsamt sätt, matstrupen blödde bara smaken av blod när man försöker sova är ju jobbig, det lite konstiga i detta är omständigheterna som är att magen sluta sin funktion och blåste upp sig och varje rap vart liksom som det sista med extra mycke blod att svälja, nu är det bra igen. Grejen är fast jag inbillar mig nog (vart jag förgiftad) trots att jag är rätt sjuk (hjärtat) så kan jag inte låta bli att vara ute så jag kontamineras nog mer en andra, för vanligtvis ser jag bara mig själv ute. Men jag inbillar mig nog.
  Barium används om jag inte mins fel på magnet band och magnetfunktionen som blir bara magnetisk av annan påverkan kan ju ha en liten spelning då av frekvenser när man önskar var plats lite speciell då precis som ett magnet band då. Med tanke på microorganismer och dna livets påverkan av fina uppspelningar av frekvenser (magnetvågor)lager på lager funkar nog utmärkt för olika minnes funktioner med tanke att översta lagret behöver bara fyllas på vart tredje år enligt den tekniska specifikationen.
  Input och output tekniken är nog inte allt för svår hanterlig.. Fast ärligt jag har bara tänkt lite flyktigt en så länge i detta, doch får jag ju säga att många substanser som inte var verksamma förr har ju blivit det på grund av ändrat frekvens miljö kan inte finna andra anledningar till anledningar för dessa lyckade meducin business...Vi ska ju vara så himla kontaktbara nu för tiden liksom tidens melodi, hehee. Ju mer man vet ju mer tokig blir man nog.

  SvaraRadera
 3. Det finns ju en annan väg att se tillvaron på, allt är satelliter allt liv och alla mekaniskt svävande saker som är högst upp bevakade av militära steliter för de beskrivs hänga högst upp Jorden i sig själv är en också dock inåt är det mer hemligt en utåt, det är därför vi vet så lite om det inre av vår planet, när man kan bestämma att det finns socker arter och fosfater som ju är back bone i dnaT, miljoner ljusår eller vad det nu var för avstånd så är ju det som säga det finns DNA liv över allt i universum och allt har tid i sändningarna till alla satteliter då månar och vad som helst då......Allt har ju sin påverkan på vad allt är och rörelsen är stunden (tid/gravitation) Men självklart är ju detta under mina vilda tankar under mina observationer av verkligheten och verkligheten på papperet i mina exprimentella uträkningar är ju mer verkliga en den verklighet man inte ser då så ser ju jag det i mitt perspektiv och har ju ingen speciell annan betydelse fast jag har ordagrant beskrivit x förhållandet och i den beskrivningen är vectorerna inte samma betydelse som i DNA grejerna utan de är bara vinklar i tid och rummet utifrån alla siffror som kan oändligt finnas fast en box innehåll kan aldrig vara oändlig även om basen av regler ändras så har även regler ett överskuggande av varandra till ett till slut.
  Skrev detta x, på cirkel sidorna. Nu är ju detta helt omöjligt att förstå för den som inte liksom grötar i sådana tankar, så till de flesta tänk inte på dessa rader alls.
  Rätt mör i tanken känner jag mig faktiskt så är det. Alltid kul å läsa Nils Eriks iaktagelser hära :-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Bubbelbalans

Vortex. Råbjörk.