Man har väl njure...

Dagens tema var organhandel (jo, jag vet - jag borde sluta ta in skiten, men jag gillar att försöka se vart skutan styrs och rapporteringen utgör ju nästan en klartext). Om du får trehundratusen i näven mot en njure. Dethela skulle vara samhällsekonomiskt lönsamt på ett år. Jo, om man är så vanvettigt förledd att man ger pengar det erkännandet. Ohyggligt. Stötande. Men sannolikt menat att kultivera den ekonomiskt motiverade självdestruktionen.

Kommentarer

  1. Som evolutionisten Richard Dawkins sa livet var en stor gåva men det är ännu större gåva att få dö. Han är ju faktiskt inte ens religiös och det är svårt att förstå genom de orden, hans största groda någonsin (skitkul jag leer varje gång åt detta minne)fast jag håller med honom i detta allt har sitt förlopp och rädsla för att dö är onödigt.
    Kanske är universum i en myosis miosis vill kanske somliga säga är rätt ord. Avstånden är för stora för att jorden i sig själv skulle vara en cell i min tanke är den en liten prick sak i en form av cell även universum är bara en prick sak i det hela i celleriet...Bara tankar utan egentliga bevis men tankar överträffar ofta det matriella ,säger jag som även ser tankar är lika med materia och endast själen är inte materia typ i mitt varande.
    Kolla flödena av extremare farlig strålning från japan och ovan mitt tak så går ju denna jetström och tråkigt så vart vi nog lite väl drabbade här denna strålning funkar inte gieger mätarna för och det kanske är lika bra för det är ju inge bra att veta för då lider man mer eller så. Kanske är vi redan uppdaterade för de nya nivåerna, möjligheterna finns.
    Och jag vill inte ha annans kroppsdel jag tar tacksamt emot en naturlig avgång, hehee

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Bubbelbalans

Vortex. Råbjörk.