Trippelvaccin

Det samtida vaccinet mot mänsklig resning

1) Intuitionslöshet. Viktigt att tidigt förhindra utveckling av intuitionen så att individen inte får smak för den. Jfr: sterilisering av djur. (Flour, sociala aspekter, läkemedel, bestraffning av kreativitet)

2) Rädsla. Människan ska hållas rädd, framförallt för andra människor. Blind rädsla leder till blind tillit. Rädsla leder också rekursivt självuppbyggande rädslebaserat våld och därmed till lätthanterlighet. (Magnetism, mikrovågor, säkerhetsfokus, militär och polis)

3) Mental inlåsning. Begränsa människans förmåga att tänka fritt och ifrågasättande. Belöna inlärda sanningar och bevarandet av dem samt andra tvångsmässiga manier. (Massproducerad mat, socialt konvergenstryck, utbildnings- och yrkesvägar, pengar)

Varför ges vi trippelvaccinet? Eftersom en liten klase stackare som aldrig upplevt riktig kärlek fått för sig att de ska ”ta över världen”, naturligtvis. De har egentligen redan lyckats, men mycket vill ha mer. Men det spelar ingen roll.

Alltfler börjar förstå att man själv bestämmer hur livet ska ta sin fortsättning. Med sina tankar, helt enkelt. Det tar från cirka tre dagar innan intentionerna manifesterar sig. Vaccinet enligt ovan kan med fast övertygelse hävas även det.


Jag börjar själv känna hur vissa budskap verkligen är skadliga. Hur mekanismen att mentalt skyla sig mot ett angrepp börjar bli allt starkare. Att jag till exempel kan ha Nyhetsmorgon (TV4) på en hel söndagförmiddag utan att minnas ett ord av vad som sagts.

Att bara stänga av är ett otillräckligt skydd. Att skärma ute det skadliga sorlet fastän det ändå finns där känns som en stor framgång. Jag kan inte tvinga andra att sluta ta in skiten. Det måste ske på individuell och frivillig basis. Var och en sin egen verklighets kreatör. Viljan är allt som blir.

Kommentarer

 1. Undrar om det finns statistik på om skitstövlar är mer friska i cellen en omtänksamma personer.
  Nu mena jag fysiskt i cellens förmåga att inte läsa skit som olika virusars förmåga att tränga genom cellmembranet genom att få cellen att tro det är annat. Omtänksamma menar jag blir i högre grad lurade av skitstövlar det hör till naturen, skitstövlar lyssnar inte och är av naturen skyddade även från virus. Är man urbota troende på något gott vs *ont så kan man ju på samma sätt som *skitstöveln vara skyddad mot virus och mikrolivet som Kristen kan man äta lite skit man skadas inte av det man skadas av är, vad som kommer ut ur mun sägs det ju där.
  Om min tro är rätt så är ju övertygelse eller inte bry sig alls av samma värde i signalsystemet i cellen.
  Det är ju då lättare att förstöra för att må bra en att tro på något det är ju en samlare väg att inte frossa och härja liksom..
  Nu vill jag ju för svagsinta säga att jag uppmanar inte till något jag är bara intresserad om hur det i vår verklighet förhåller sig på riktigt då liksom.
  Tankeväckande artikel Erik

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans