Chembusterluftning

I höstas byggde jag mig en CB – Chembuster. I korthet kan man säga att det är en tjofräs som gör absolut ingenting eller som hjälper vädret att vara sig själv, lite beroende på hur man väljer att se på saken. Om den fungerar som det är tänkt gör den också en massa andra saker – huvudsakligen genererar den positiv energi till förmån för människorna i dess omgivning. Om man är disponerad att tro på det givetvis. För den som vill ha koll på de underliggande teorierna kring vad detta är föreslås vidare förkovran utefter söktermerna ”Wilhelm Reich”, ”organite”, ”Don Croft” och ”Orgone Energy”.

Anledningen till att jag byggde en CB var huvudsakligen för att bota den intills dess växande vanmakt jag kommit att känna inför chemtrails-fenomenet. Sprayningarna blir så mycket tydligare när man bor bortom flygkorridorerna och umgås med den blå himlen den större delen av tiden. Att då se hur ett par flygplan i timmen placerar ut slöjor som framåt kvällskvisten helt skymmer solen tar sin tribut rent humörsmässigt. Då jag själv efter en lunginflammation och ett avlidet får inte helt kunde slå det ur hågen att dessa sprayningar verkligen påverkade allas vår hälsa började jag söka lösningar.

Det var inte så mycket sakernas fysiska verkan utan snarare den där ilsknande vanmakten som gjorde det nödvändigt att prova lösningar. Att vara fysiskt dämpad gör väl inte så där vansinnigt mycket men att gå omkring och vara arg är skadligt. Sökandet ledde mig i riktning mot Reichs teorier vilka testades av mot diverse reagenser. Byggandet av en Croft-chembuster var en impulshandling. Jag vet fortfarande inte hur den fungerar och alla har sina teorier. Vad jag däremot vet är:
 • Min chembuster har föranlett åtskilliga ”avmätningar” per flyg och helikopter
  Området häromkring har som regel mer snö, mer sol och intensivare regn är omgivningarna
 • Chemtrails löser som regel upp sig ytterst snabbt – ytterst sällan blir slöjorna kvar
 • Människorna i närheten är mycket gladare än genomsnittet och grannsämjan har ökat exponentiellt sedan i höstas
 • Blåmesen är numera överrepresenterad i den lokala fågelfaunan – innan CB-bygget fanns de knappt här
 • Dagarna efter ibruktagandet släppte enorma mängder järn ur vattensystemet. Andra som tagit med organitklumpar hem verkar uppleva samma fenomen
 • Dricksvattnet har blivit mycket bättre överlag

Jag blev milt uttryckt förvånad när jag bara någon timme efter färdigställandet av min CB blev överflugen av signalspaningsplan och helikopter. Det kändes nästan surrealistiskt och jag skulle ljuga om jag inte medgav att pulsen vid det tillfället var hög. Om jag till exempel flyttar CB:n eller någon organitklump låter ommätningen som regel inte dröja mer än några timmar. Någonstans finns alltså entiteter som håller koll på den sorts energifält som dessa föremål ger sig i kast med. Entiteter som förfogar över fysiska och verkliga ting.

Hur förklarar man det faktum att dessa föremål faktiskt ger något slags verkan över huvud taget i ett paradigm som inte rymmer mer än den självfullkomliga materialistiska världsbilden? I min värld är det vi kallar vetenskap en välbyggd skuggridå med syfte att förhindra den breda massan insikt i världens, materians och sinnets verkliga syfte och struktur. De verkligt kraftfulla strömmarna – obundna av materian – används av de som sedan urminnes tider beslutat att själva bibehålla kontrollen över världen genom detta kunskapsmässiga övertag.

Min teori är att dessa föremål fungerar som en förlängning av den egna intentionen. Om jag vill att mina organitpjäser ska rena luften, vattnet och sprida positiv energi – då gör de också det. Men jag måste vilja det. Reser jag bort så verkar deras verkan avta. Blir jag på dåligt humör och fastnar i negativa tankar likaså. Om man tar i beaktande kvantfysikens överväganden och teorierna kring mörk materia så är det kanske inte så konstigt. Om våra intentioner och tankar är vad som formar allt vi upplever som fysiskt borde kanske en ”fasförskjutning” mellan verklighetens lameller ge möjlighet att påverka skeenden lite bortom vad det rent holistiskt fysiska medger.

Men - som allt - en fråga om tro. Allting kan ju tolkas såsom varande precis vad som helst. Man väljer själv.

Kommentarer

 1. Facinerande saker. Men vad är det chemtrails planen sprayar och varför?

  Jag vet bara att jag fick torr, kliande hud när jag besökte Sverige i förra månaden. Samt upplevde en enorm snurrighetskänsla.
  Jag var i Täby utanför Stockholm och jag upplevde att det var mycket flygtrafik, speciellt helikoptrar, i farten.

  SvaraRadera
 2. Intresant ... så alltså kan du då också börja tänka dig en ren och klar luft och vatten, så kommer chemarna att antingen upphöra eller deras verkan upplöses - eller hur?
  Till Anonym - snurrighet tillhör transformationssymptomen - Sverige genomgår en gigantisk transformation - hela Världens energier finns representerade här, så det är inte så konstigt.Och - Moder Jord wobblar - skakar mellan den gamla Världens program/medvetande och det Nya.

  SvaraRadera
 3. Anonym> Vad och varför. Jo, det finns en uppsjö möjligheter. Däpma mental styrka, hålla sjukdomsbilder och behovet av läkemendel på en lämplig nivå. Förhindra intuitivitet, bibehålla våldsbenägenhet, genomföra genetiska förändringar i såväl människor som grödor - i det senare fallet för att säkerställa GMO-grödornas planerade framtida ensamrätt med mera. Bäst är nog att söka lite informaiton och sedan med intuitionens hjälp söka något slags egen upplysning "den andra vägen".

  GS> Kanske är detta med chembusters och organit egentligen för nybörjare. Jag börjar få det intrycket. För egentligen har vi ju tillgång till långt mer avancerade hjälpmedel bara genom tanken. Men för själva bevisandet av kraften i det vi inte kan se har det för min egen del varit omistliga redskap.

  SvaraRadera
 4. Menade inte att vara anonym, Katarina heter jag.
  Jag är ganska nyvaken och just det här med chemtrails har jag inte hunnit läsa om så mycket men svaren du gav överenstämmer med just det jag misstänkte.
  Tack för en väldigt tänkvärd blogg förresten.

  GS> Vet du möjligtvis hur energierna och transformationen är i Skottland? Jag undrar för att jag bor i Skottland och det var här mitt medvetande började höjas rejält i höstas och sedan i Mars igen, men som sagt när jag var hemma i Sverige i Maj så kände jag av den här enorma snurrigheten som jag inte känner i Skottland.

  SvaraRadera
 5. Katarina ,kan bara rekomendera en kompis youtubekanal som är väldigt tung att gå igenom men intressant som tusan om man orkar gå igenom det hela och använda internet som källa för alla konstiga ord som ger bevis på att så här är det. VARNING FÖR KÄNSLIGA VERKLIGHETEN ÄR LITE FÖR MYCKET,,,,senaste är om hår som antenn (hur stavar manvart blackout i min hjärna ett n eller 2?)
  http://www.youtube.com/user/skizitgesture

  SvaraRadera
 6. Även som fallet är att det finns patent och annan dokumentation att så här är det, så ska man betänka att proteiner och allt vad vi är kan från början varit ett fall för manipulation typ virusar, man till och med vill ju få det till att vi är för virusar och inte tvärt om. Så positiva tankar kan liksom överleva allt, jag menar att folk kan ju bli sjuka bara för att det kliar lite och då kan man inte leva med alla konstigheter som vi består av. Även om man klipper håret eller tappar en arm eller tand så kan man ju fortfarande vara sig själv, var gränsen kroppsligt går i att vara sig själv är obestämd verkar det som i verkligheten, det finns ju de utan ben och armar som visar mer positivitet en en annan och livsglädje, så är det ju det är ju bara konstatera, säger jag främst till mig själv.

  SvaraRadera
 7. Tack, jag ska våga titta.
  //Katarina

  SvaraRadera
 8. Katarina - Nej jag vet inget om Skottland. Jag bara vet att i Sverige finns hela mänsklighetens medvetandemönster representerat, så det kan inte bli mera högkoncentrerat än här och allramest i Stockholm med omnejd. Här skall den yttersta splittringen, dualiteten helas och försonas. Från det allra lägsta till det Högsta. Därför är det kaotiskt men också väldigt mycket Livskraft/energi Absolut inget kan stå stilla här. - Och som sagt Jorden wobblar och ju känsligare man är, desto mer känner man Hennes arbete som pågår.

  SvaraRadera
 9. Hmmm har funderat lite om CB och tror att den ökar jordens ut signal vilken av det onda imperiet försöker göra signalen ut lägre en den som går in.
  och om utgående signal är av lägre kvalitet en utgående så ......Ja tror du förstår.
  Jag har även undersökt detta språkligt med minoritets språk som har faktisk förklaring i själva orden och det är då inte konstigt att vissa stormakter försöker förbjuda vissa hemspråk.
  Svenska språket innehåller också fortfarande en hel del avslöjanden, jämförelse med andra minoritets språk säger ännu mer.

  SvaraRadera
 10. Samma effekt som CB är träden fast de huggs ju ner och oss blir puttade in i celler typ städer som också ger lägre utput i kvalitet...Ett ej tänkande är en lägre kvalitet av utgående signal en den ingående lärda enheten som ingående signal rent tekniskt.
  Input och output finns dokumenterat i elektronik har ju läst det i alla fall men vem vet kanske det var bara ett dröm-minne..Läser man mellan övre och undre rader så var det sagt av något att vi ska bara hämta f-barnen och därför frågar jag för jag vet inte vad det betyder riktigt.

  SvaraRadera
 11. Orgonit är toppen! Man kan hjälpa den på traven genom att ånga ättika, för att "städa upp" chemtrails.

  SvaraRadera
 12. Hm... Jag är inte så säker längre, faktiskt. Orgoniten rimmade med de logiska tankarna och den mentala viljan. Däremot stämmer den inte med maggropskänslan längre. Ättika verkar vara en fungerande quickfix och verkar också stämma intuitivt, om inte annat vad gäller rent konkret påverkan i fråga om småskaligt väder och molnighet.

  Organiten däremot. Jag börjar bli skeptisk. Får inte ihop det riktigt. Har demonterat min CB någotsonär och dragit ner på organitpjäser. Känns bra. Intuitivt. Men tanken kan inte förklara.

  Men det betyder inte att det inte är bra för alla. Känn efter ordentligt, bara.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Bubbelbalans

Vortex. Råbjörk.