Frekvens

Svart eller vitt. Höger eller vänster. Rätt eller fel. God eller ond. Gammal eller ung. Med eller mot. Frisk eller sjuk. Obrottslig eller kriminell. Ett eller noll. Kanske har den generation som skulle kunnat skapa vibrationer utan omvägar låsts fast i den logiska dualismen av en anledning. Kanske är det för att prövas aningen hårdare. Att pressas till att flå logiken in på sin nakna uttryckslöshet efter åratal av tänkande format i fykantsvåg.

Ett eller noll. Amplituden är given. Mönster av de i spelet enbart tillåtna ytterligheter. Repetition. Frekvens. Vibration. Och ur vad som försetts med ett logiskt lås reser sig smäktande synfonier. Fasförskjutna att ackompanjera varandra. Resonans. Ren och fast energi. Kommen ur intentionen bärandes skeenden med kraft.

För när ingen passar in i extrempunkternas tyrraniska klassifikation finner mänskligheten alltid sätt att skapa de tvinnade strängar av vibrerande livskraft man inom sig bär och är resultatet av. Ett repetitivt sönderfall av vad som ses som ont men även det med sin pulserande polaritet är en förutsättning för väven som rymmer helheten.

Kommentarer

 1. Gele är ett sammanfattande ord för även sprutande plan av viss oorganisk kemi. Ju mer jag skriver om vissa saker ju mer trött blir jag (skojar inte) min puls är nere nu i 57 kanske lägre en så (idag har det varit extremt jobbigt, tror det är vissa frekvenser har en stark sändare 2-3 hundra meter bort, skulle vilja såga ner den).
  Tack för att skriver ur ditt sinne Erik.

  SvaraRadera
 2. Tackar, tackar. Är det det man kallar ursinne, kanske?

  Provat att gjuta lite organit eller rentav en chembuster? Förefaller faktiskt ha riktigt god verkan.

  SvaraRadera
 3. I Östersjön Piteå - till under Litauen alltså Kalaninggrad landet och Polens delta går det ett gigantiskt stråk av bärnsten och detta har en funktion på klimatet om man inte ändrar solstrålningen på detta stråk. Bärsten finns i stora lass att köpa i Litauen eller man kan plocka själv fast då måste man vara på plats efter stormar och sen är det ju ingen bra att ta brödföda från de fattiga för de flesta är ju det för oss är det bättre att köpa och sälja fast transporten är samma ägare som en stor nation som reglerar denna marknad. Jag har testat med några kilon med bärnsten på huvudet och känt stor kontakt med solen och tillsammans skingrat moln. Den äldsta formen av bärnsten är den som flyter upp där nere just för att den som flyter är den äldsta den är över 40 miljoner år gammal och äger många minnen. Förr i tiden var det vägar från afrika till detta delta för just denna stens skull :-) Jag har lite grus av detta man kan köpa för typ 10 kr för ett hekto så jag har två hekto ,tänkte göra någon mosaik på glasrutan med dessa och se vad det kan göra..

  SvaraRadera
 4. Den flyter bara när vatten rör sig annars flyter inte den och det är bara i Östersjön bärnstenen beter sig så.

  SvaraRadera
 5. Ursinnet får en smak av själva varat i alla avstånd som inte fanns om vi inte hade avstånd i ansvarstagande och genom det ödmjukhet.
  (inte så att jag säger att jag är speciellt ödmjuk kanske blir till slut) Ursinne vart jag tvungen att googla för att se hur konsensus är i det ordet "URSINNE
  HUR DET ÄR ATT VARA BITTER OCH DRABBAD AV EN MILD PERSONLIGHETSSTÖRNING" Hehehe inte konstigt att man har svårt med förståelse av varandra och avstånden ökar även om de flesta består av samma massa och förståelsen är helt olika. Så för övriga läsare som kanske missuppfatta ordet ur sinnet så var det i den positiva bemärkelsen.
  Rätt kul ändå med orderiet!
  Ah tänkte ,orgonit plast segel båtar eller trä har mycke mast och mettaler legnin i träet är polymer.
  Så skogen om den är formad på rätt sätt är en sådan här grej och skapar vortexer för vattenrörelsen utan den inget klimat att prata om överhuvudtaget.
  Har seglat en del och vind har man fått i seglen utan en krusning i det övriga vattnet, ger övernaturliga känslor i varat. Vatten sägs ha minne enligt senaste forskning (ryssar)

  SvaraRadera
 6. Fast när jag var tonåring så var det träbåtar och däri fick jag tanken på alla spridda kopparnitar och nog var det mycket sådana mysiga farkoster på den tiden i Sverige och vädret var lika mycket fint som dessa, varje ord leder till så många tankar liksom
  :-)

  SvaraRadera
 7. Solen har jag märkt reagerar bara/mest när jag är i ett sinnes tillstånd som är bara utan tankar då hittar solen fram och det blir sol. Detta upprepar sig gång på gång och jag måste ju då få någon ideé om varför och det är då just vakummet som inte har distans utan bara är överallt och gör så att varje foton har hela universums kraft bakom sig (enligt skol-vetenskapen eller vad man kallar det, (planks ekvation,tror jag stöder detta resonemang)

  SvaraRadera
 8. stefan igen ,var försiktiga i solen10 maj 2011 kl. 15:09

  Mer närliggande i ovan tankar klorofyll som faktiskt leder till atombomber när man läser. Frågan är, är de goda eller onda för det verkar ju vara att samma som förgör är närliggande själva fotosyntesen i sig själv. Jag ramla in på detta för jag söker efter något jag tänkte på flera år sedan och det handla om 42 graders vinkel i syntesen nu sägs det att över 48 abserveras inget ljus i fotosyntesen, jag tror dessa 42 graders vinklar handla om vattnet och rötterna för att binda mineraler i kedjor, minns inte. Men jag mins min frus pappas ord om mig och de var att alla hans vänner hade tagit livet av sig för de ville veta förmycket och att jag hade ju mycket större perspektiv en de. Han har aldrig sagt något till mig annat om fysik ifall agents får för sig det och terra min släckt.
  Låter helt otroligt men va är inte helt otroligt.
  Återkommer om jag får hitta vad nu dessa 42 grader nu var...Allt detta hänger ihop och det ser man om man börjar läsa här
  Och om växtlampor leed inom parentes
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Klorofyll

  Ps vill bara dela med mig om vad som är väldigt aktuellt. Ju fler som tänker desto mer kan vi finna svar. Mänskliga svar då förstås.

  SvaraRadera
 9. Sprejning av aluminium och magnesium och beryll som flygplan innehåller i sitt skrov som kan bli delvis med det andra till ren uran som jag fattar det och strålning av för höga doser har väl rapporterats.
  Nu var det inte det jag först tänkte utan att förmycke aluminium förstår fotosyntesen och anledningen kan vara att spreja för att koncentrera uran i ren form och inte i oxid som det kanske kan vara för mycke av och hela projektet kanske är i en ohygglig balansakt som inte borde föras under bordet. Måste kolla mer om uranoxid me....Snart måste jag gå lägga mig börjar bli överhettad.

  SvaraRadera
 10. Uranoxid verkar vara ett skickt som samlar elektrisk energi och kan ju vara dessa fyrkantiga saker man ser på väder radarna, tidsmanipulationen av materia. Desutom så bildas ju detta extremt av om man häller salt vatten på en hmm överhettad reaktor och det måste ju vara dumt. En dummare är att enligt mainstream så blir denna typ av jordbävning i den kusten var trettionde år...Their seems to be an plan.
  Allt leder ju till samma slutsattser. De verkar inte alls goda de verkar högst högst besatta av djävulken...

  SvaraRadera
 11. Nato sprutade uranoxid över kosovo enligt populärvetenskap och artickeln är borta...Varför gjorde de det? alltså spruta det över kosovo.
  Blir mycke att bita igenom.

  SvaraRadera
 12. Tack Stefan för många väckta tankar. Bärnstenen inte minst. Att skogen bär krafter starkare än virkets går inte att ta miste på när man vistas i den. Även vissa solbelysta ytor har jag märkt. Sannolikt beroende på sammansättningen under dem.

  Men mer om det en annan dag. Som med det mesta är man knappast van att intuitivt bedöma vad man inte ser utan blir raskt påhoppad av tänkandet igen. Att befinna sig i vakuum som du uttrycker saken - det är ansträngande för den logiskt drillade personen tillika otränad i mentalt flyteri.

  Återigen, tack för dina tankar, Stefan.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Bubbelbalans

Trend

Vortex. Råbjörk.