Undergång som går över?

Det är med något upphöjt intresse jag har kunnat bevittna hur jordens undergång, schemalagt till innevarande dag, faktiskt fått viss luft hos medierna. Sådant sker inte av en anledning. Eller flera. Den mest uppenbara anledningen skulle kunna vara att man vill belysa de religiösas å loftet inneboende tomtepupulation. Att man tar tillfället i akt att genom galionsfiguren Campers försorg tydligt påvisa galenskapen i att äga en tro på något bortom materien.

Men det finns ju andra möjligheter också. Tiden är inne för den totala paniken. Känns egentligen ganska logiskt givet den accelererande takten i bedrägeriet. Att låta paniken och kaoset få härska några månader skulle tjäna bedrägerimästarna avsevärt. Så om något mot förmodan skulle inträffa får man nog vara förberedd att ta det med både en och nypa särintressesalt i vanlig ordning.

Man kan också slås över hur tydligt många förväntar sig någon form av apokalyps. Det förefaller nästan som om denna "ändtidens" eller vad man nu väljer att kalla det profetior vinner ett nästan genetiskt betingat gehör hos populationen. För även om det raljeras och storeligen beskrattas - är det inte så att det också finns en lockande tanke med att alltihop skulle falla?

Precis som den som drabbas av sjukdom faktiskt "belönas" med några dagar borta från jobbet. Något ont som också har något gott med sig. Tyckte mig ana en viss förväntansfullhet smygande fram bakom föraktfullhetens tongång hos mer än en medial uttlokare av kamparens kampanjbudskap.

Vi har det kanske i oss på själslig grund. Känslan av att det är dags att göra sig kvit bedrägeriets osynliga fängsel.Vad som ur den breda massans perspektiv ser ut som frigörelse är ju ur den lilla styrande skarans perspektiv just en apokalyps.

Kommentarer

 1. Det är bara att om allt upphört så har det då redan gjort det för länge sedan för vi är posterior till den händelsen, om man tror på matrialismen som grundsten i varat alltså skol matematik och allt vad vetenskap är då. Men själva jaget är inte av tid och rum det är en konstant som kan flyttas till vad som helst om makten vill (den riktiga makten menar jag förstås, den bortom boxen rumtiden)ju mer man är i livet det som är liv ju mer levande är man. Alla vet väl vad liv är, om inte så måste man reprogramera sig själv och inte fastna i face book eller andra saker som inte är levande. Love and natur kanske kärlek till natur så som man vill att den ska vara och man är en del av det utförande känns levande för mig och ger rätt signaler för görandet av min egna gestlatning ungefär. Tänker på att det vi består av är yttre vågor som är framtidens historia och vår historia i det matriella måste vara vår framtid i det matriella fast frmatiden består av det multi av alla händelser i rummet och har sin peek alltså alltet och snart är det bara medvetandet som skiljer de olika skalen .Att vara medveten eller inte vara medveten.
  Kanske kan reda ut det här lite bättre villa mest bara skriva något som mat ungefär för mitt sinne :-)

  SvaraRadera
 2. Du har rätt - Jag tror nog att väldigt många längtar efter det stora genombrottet eller flip-over eller katastrofen eller rymdbesök eller vad som helst som gör slut på det här gamla Spelet - där allt redan är upplevt och historien färdigspelad. Fast själv känner jag stora brake och shift inombords - så jag bryr mig inte så mycket numera.

  SvaraRadera
 3. stefan > det repetitiva är ju även repetitivt i sig själv och vissa gånger börjar nästan vågrörelserna framträda i klartext genom rumstidens konstruktion. Kanske är det ditåt vi färdas för att sedan... Hm... Återgå?

  gunillasolara> jo, det är väl där vi står och väger. kanske är det så att genomskådandet av det som ju alltid funnits där - all den osynlighet som styr allt (och som repeterar sig tills det blir rätt ;-) nu tar sig allt klarare ton i var och en av oss. En fascinerande tid att leva. Jag har en distinkt känsla av att jag gjort detta förut...

  SvaraRadera
 4. Om man ska tro Mandelbrot och andra före honom som sa det samma om fraktioner så måste man hitta dessa fraktioner av allt i allt och då tänker jag mig att elektroner är bilden av allt och uppdaterar sig hela tiden till att vara bilden av present universum hela tiden och att dessa flyter runt på en massa som beskrivs som inget, skulle alla elektroner vara i perfekt symetri så skulle dessa vara på en och samma plats och rummet upphör för alla fotoner kan finnas på samma plats varje foton bär hela universums kraft enligt vissa ekvationer och så kan det nog vara så ngenting är överallt omkring alla elektroner och ingen ting är då större en en elektron så fort den är 2 och inte 1 ur elektron. Alltså kvarkarna är ju beskrivna som 2 upp eller 2 ner och en upp och 2 ner vilka är protoner och neutroner sen har man hittat på att de är tre färger och har sina anti versioner egentligen är ju det adjektivt känslo tillstånd (hm) Om man nu lyckas följa mitt resonemang så kan det vara att min just nu tanke går samanfatta så här. Gud är ingenting men stårre en något när det blir flera och lucifer är Herr elektron och vill vara större en ingenting. Victor Shaubergers ideer och Plankts eller vad han nu hete som har ekvationen där varje foton bär hela kraften av ingenting om jag fattat det rätt. Sen tror jag det går exprimentera rätt bra med frekvenser i detta ideeri som jag har. Fast vad är ingen ting om det bara fans ett universum alltså bara en elektron och runt den skulle den vara omringad av ett obeskrivbart ingen ting.
  0 är större en 1 och 1 är en del av Guds högra hand i någonting så Gud måste både vara någonting och ingenting fast ingen ting är störst...Man blir liksom där bara utelämnad till att tro och vad är tro (känsla ibland är det mer upp en vad det är ner och mer färg en inte och och hehehe)

  SvaraRadera
 5. Egentligen var jag inne på elektoners olika energi-tillstånd och varför olikheterna är för att de uppdateras till att vara likheter och positionerna hinner inte vara sig själv på grund av rummet ingenting emellan alla elektroner de spinner för att så fort som möjligt rätta sina foton tillstånd som beskriver multiuniversum.
  Och ändrar man bara en endaste så blir det en reaktion i hela alltet men allt är inte på samma plats därför finns vi som materia, liksom blir det ett samma tillstånd i en elektron som en annan i multiuniversum så upphör ena eller alla samma tillstånds elektroner för samma present time kan inte vara mer en på ett ställe. Alltså alla verioner av det hela måste vara olika är de lika så drar fotonerna till samma plats som andra är liksom ett fotonbank konto liksom....Bara just nu tankar, de kan ändras eller så ställer de till ändringar i multi verksamheten....Liksom själva vetandet om man kommer på allt hur allt är då blir det ingen spänning med att veta och det måste vara ett stilla tillstånd tänkte jag, fast som sagt ,det är kanske just därför den stora meningen är att inte kunna veta riktigt vad är ingenting. To be continued ...Fast meningen är nog ändå även om man nu skulle veta allt så är det nog känslan för det som är vackert eller si och så tröttnar man inte på fast man vet vad man tycker (blir lite twilight zoon känner jag .

  SvaraRadera
 6. Så livet i sig själv äger känslan Gud äger ingen ting vilket dock är det största allt är i och fylls emellan och Lucifer som är ljuset är ägare av materian och vill äga känslan också genom att regera över människan till motsats till Gud som vill regera med människan. Gud vill bli människa och vi gör jobbet därför är vi av oskattbart värde för Herr ingenting och allting. Allting för allt var ju av Gud men Gud gav frihet och friheten har sitt pris till slut och en mening. 3 ting känslan(livet) ingenting och ljus. Övervägande uppåt och övervägande neråt och ingenting och 3färg och anti alla är ju 4 saker och 4 till om man ska vara anti, fast det blir väl form av 1 så då vart det fem pluss positioner så blir det 6 kallt och varmt är bara en funktion av det andra så det räknas inte liksom allt annat som bara är funktioner ellr produkter av 6 och det i tre dimensioner blir 666 om man har fantasi, fast man kan väl hitta det på alla möjliga och omöjliga sätt.
  "Jag bara spånar lite"

  SvaraRadera
 7. Stefan> "Jag bara spånar lite", det var tidernas understatement. Dina spånerier är milt uttryckt fängslande. Denna tål att vändas på några varv. På tal om tankegods.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans