Rundgång

Cirkulärt, men upplevd linjärt. Där varje nutidspunkt på cirkelns linje är en cirkel i sig, länkande två punkter på tidslinjen till varandra i varje enskilt ögonblick en också länkande nutiden till ett oändligt antal alternativa nutider.


Vem vet?

Kommentarer

 1. ("förnimelser" )
  “Den bästa konsten är musik…den är helt abstrakt, vårt gensvar är känslomässigt…all konst är sådan, inte alls intellektuell.” Agnes Martin...............
  “I’m very careful not to have ideas, because they’re inaccurate”.. Agnes Martin...........
  Vart lite vad jag hitta för jag slog på ordet förnimelser för att det är väl npågot som varit och de ger en form av känsla och där är i det hela det blir intressant för tar man två cirklar och tvistar en cirkal till en 8 och sticker in den andra cirkeln så de tillsamans bildar ett centrum ,alltså det digitala centrummet som är det matriala i universum och de två är det analoga som styr det digitala alla baryoners spinn går att över föra matematiskt i detta, hmm jag har gjort det och hmm kan göra det igen. Alltså den ena ringen fylls för att jämna ut den andra som liksom lurar till att vara två och det är hela grejen med vårt matriella som alltså enlig min egen utsago är i deception alltså därför säger jag att allt som kan beskrivas som materia är i en form av lögn utan den skulle inte det finnas baryoner. Vart lite virrigt i skrivandet stund.
  Men det är en sak som jag inte riktigt lyckats förstå med denna egna modell och det är lagringen av alla fyllda med balanse energi tar vägen liksom blir en laddning av känsla i det okända som är känslan tror jag.

  SvaraRadera
 2. Alltså en cirkel har två ansikten och de är inte sin spegelbild , det är utgångspunkten i det hela för den funktionen måste vara för den är skådad. Och den andra är för att mata in energi för att balansera utjämna vilket enrgi strävar att göra och det passar in i modellen så alltså solen är i deception till känslan som är dessa fällt (ringar)hänvisar senare till vilka beräkningar jag syftar på som passar in (spin grejerna)

  SvaraRadera
 3. 1/2, (d.v.s. 1/2, 3/2, 5/2, etc.)fast det var inte dom jag tänkte på det är de andra som har över varv (spinn) fast nu ser man inte att saker och tinga har spinn man ser som punkter men det är ok det är ändå samma förhållande i skillnader och det är det som gör det hela, till exempel skillnader i plats i ett kordinat system är det samma som att kalla punkter linjärt pör positioner typ 1 2 3 4 osv men det är ju tomrummet emellan som är skilnaderna vilka altså egentligen kan beskrivas som 0.
  Rundgång eller hur :-) Alltså vad jag vill säga är ju att det är skillnaderna som utger materian överhuvud taget att vara något och den är den största och det är känslan som kan beskrivas som ingen ting men allting liksom A är i sin början från vänster likt sitt slut fast spegalvänt blir det väl och mitt upp är det 180 vilket återkommer ofta i algfa betet och inte tala om beta som är typ 180/3 och är inte bestämd som A skillnader säger mer i ett alfabet en en talinje delad på alla mellanrum som skapar 1 och 2 osv sätter man bokstäverna och konfigurerar ut skillnaderna så har man ju lite mer en bara mellan rum att räkna med förmodligen glömde evolutionen bort det.
  Förmodar detta var kanske lite svår smällt men rätt logiskt efter några sömn lösa nätter :-)

  SvaraRadera
 4. Eftersom början är likt slutet så är det spegelvänt så det vänstra är det högra och (övre och undre är jag inte på klarat ännu när det gäller A)början är i mindre dimension en slutet och därför kan det lilla passera det stora i det stora och det stora kan passera över det lilla utan att vi märker det annat en som en skakande färd och kanske rätt stora ändringar i seperationer fast är känslan hårt hållen så blir man i det kanske. Jag tror ju att saker bara kan bli bättre och det är det som är själva meningen i stort. Lite svårt att beskriva saker i ord när man som sagt inte vet exakt för vad skillnader dessa bokstäver egentligen står för. Men jag tror att det är det enkla som är det svåra att komma på och det har nog vissa kommit på och då är det enkelt att påverka när början är likt slutet och man vet hiur hantera de olika storheterna (skilnaderna)

  SvaraRadera
 5. Skillnader till exempel vågor de största blir styrda av de minsta och tvärtom sen blir det ju alla andra konfigurationer man måste komma under fund med och jag tror ju det är vad alfabetet är i grunden (vågor som ljud) Och som vi vet lär man sig att vara i känslans hmmm makt, så kan ju under ske.
  Ska se i gamla böcker efter spinn konfigurationerna (förmodligen en anledning att ta bort dem.) Sen händer det andra saker just nu i världen som inte ens går nämna hade sidorna på datorn i går och de bröt min läsning även fast min dator inte var på nätet och beskrev att sidan var inte tillgänglig.
  (eller hur så kan det inte funka eller ?)
  Det är om nyförslavning av afrika(helt otroligt)(sök) DAFF

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Improviserat

Symboliskt

Visitkortstitel...