Frukt ansvärt roligt

Väl ute ur en milt sagt segdragen magåkomma anländer den långväga gästen med en ny. Jag skrattar magmusklerna ur mig.


Vanvettigt. Helt vanvettigt.

Kommentarer

  1. Ungefär som torkan skulle botas med vurtiellt vatten (mängden vatten i juciestfruit vad jag förstått av den politiken(som ju existerar ännu)
    Det roliga är ju att det nästan är allvar på riktigt.
    Här är ett rätt roligt exempel på aktoriserad verklighet hehehe.
    The existence of dark energy, in whatever form, is needed to reconcile the measured geometry of space with the total amount of matter in the universe. Measurements of cosmic microwave background (CMB) anisotropies, most recently by the WMAP spacecraft, indicate that the universe is close to flat. For the shape of the universe to be flat, the mass/energy density of the universe must be equal to a certain critical density. The total amount of matter in the universe (including baryons and dark matter), as measured by the CMB, accounts for only about 30% of the critical density. This implies the existence of an additional form of energy to account for the remaining 70%.[10] The WMAP five-year analysis estimate a universe made up of 74% dark energy, 22% dark matter, and 4% ordinary matter.[12] More recently, the WMAP seven-year analysis gave an estimate of 72.8% dark energy, 22.7% dark matter and 4.6% ordinary matter.
    Källa V P. Jorden var ju platt och sen vart den rund och nu är alltet platt och snart så blir det väl också runt i något annat platt som vi ännu inte känner till.
    Siffran 4,6 % antar jag att det är atomer och övriga baryoner fast vad dom består av är ju i stort ingenting kvark kvark osv med mest mellan rum.
    För mig är detta komik i kubik speciell som idag jag läste om pseudoforskningens problem för den etablerade kunskapen enligt ovan som ondgörande av vårt tids leverne, artickeln var från rysslands största och media tillhör väl också det reala spectrummet då som består i dessa ej ens 4,6 utan o,ooooooooooo9 % verklighet som forskningen som den då menade aktoriserade forskningen aktoriserade riktiga tron den absoluta godkända vetenskapen som säger att universum är platt, för mig mer tokigt en den digitala frukthandlarn i ett digitalt universum på samma sätt beskriver ju dem det och det var väl det roliga att det var ett skämt i det verkliga och man skrattar ju åt det man inte förstår enligt samma vetenskap och det gör ju det hela en mer roligt nu när de jagar oliktänkande med blåslampa för att dessa oliktänkare är bara giriga som som det heter nu blåser världregeringar på massa pengar.
    Jaså säger dom, va säger vi andra om detta :-)

    SvaraRadera
  2. Jag menar de säger ju att de oliktänkande blåser korkade regeringar med torsion skapelser och annat helt otroligt när man skådat det som ringade i luften i Norge som ingen såg för det fanns ju inte och sen skyller de på folk som är oliktänkande kommer masstransport av oliktänkande igen till sibirien nu eller är det USA ämnat för som jag alltid trott?
    Innan gott kommer så ska det ju bli hell värre på planeten och är inte allt bäddat för det...
    Känner mig långrandig men det verkar ju helt helt galet och tv apparaterna är fortfarande det bästa sällskapet hmmm (antingen är jag galen eller så är världen helt galen från början till slut, men vise versa har ju inte så stor betydelse när alla guppar i samma båt ute på okända havet) hehehe

    SvaraRadera
  3. muniver tack för det herr dator (kontrollord med oförskämdhet) helt otroligt tycker jag, saken börjar komunicera mer och mer...

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Gul bil!

Rekursivitet

Handdisinfektion