Järngympa

Det lossnar järn. Som aldrig förr. Visst har det - sedan CB:n installation - kommit att framträda ett samband mellan besprutningens omfattning och graden av järnutfällning i vatten, men nu är det i det närmaste absurt. Kan inte förklara, bara iaktta. Reflektera. Teoretisera. Magnetiska förändringar. Energi som jordas här genom organit. Vad vet jag? Värt att korsrefereras med andra källor. Knappast något helt nytt påfund - detta med vatten som färgas rött.

Gott att dricka, inte särskilt snällt mot maskinerna, men ohyggligt intressant.

Kommentarer

 1. http://sv.wikipedia.org/wiki/Sur_sulfatjord
  Landhöjningar , dränering , torrperiod plus regn.
  Sulfater är ju rätt stort begrepp om man ska tänka för mycke så blir det ju berg me det till slut :-)

  SvaraRadera
 2. Såg en hund med bärnsten runt halsen,enligt ägaren är det för att hålla fästingar borta och enligt samma person då så funkar det. Jag glömmer ju alltid bort detta, så passa på att säga det nu när jag kom ihåg det. Självklart om det nu funkar så föder det en hel del tankar om snälla vågor respektive inte så snälla vågor.

  SvaraRadera
 3. Om man dyker in i detta med luft och aminer och alla konstigheter till chemi med frisläppta vätejoner, så ser man ändå rätt klart att jorden liksom utåt hur långt som helst ,kan reagera och göra oss sömniga om vi liksom våldtar naturen istället för att vara i rätt riktning med den eller om man vill så kan man säga i riktning med sig själv. Aluminiumoxid i ett moln av etan blir i temperaturer under 150 grader rena sömnen och det är säkert en mening med och säkert en mening med att starta liknande processer under ytan me då.
  Aluminium ska väl inte finnas naturligt i sig själv i luften då är det nog fel...Pat nr 5003,186 tror jag det var om det..Inte bara man made, men många olyckor är inte olyckor, de måste vetat att jordbruket är helt galet. Vätet som frigörs påverkar organiskt matrial typ eten av rutten frukt som blir alkoholer som isin tur i processen kan bli annat bedövande finns liksom alla möjligheter i lite jord. Så man får mäta ph och inte vet jag, men mätningar av olika karaktär ger en bild vad det är antar jag. Snöa in en hel del på den informationen jag hitta, på nätet och som vanligt den info som är blockerad av okända anledningar, sånna grepp av överheter skapar ju konspirationsteorier i onödan fast. Jag ser mest att de är för att man inte ska fixa sitt egna (bensin typ)för där är jag i tankarna och hela tiden när jag kommer till nyckel info så är det rött, så om jag är misstänksam så har jag väl grund för det, det är ju så i alla områden och text om saker och ting är ju så upp och nedvända så det är omöjligt att fatta om man inte är konstruerad på ett sätt i hjärnan för att läsa på ett sätt..Väldigt tydligt för mig, men dessa bitar som saknas är rent av tarv av vad vet jag inte riktigt men där kommer ju mina mest galna tankar in om att det är framtiden som styr och hur och vad den är bestående av, och där ska man inte vara vilsen anser jag. Fast jag inte är omnipotent.
  Tänkte på de ord du fick serverade om hög utsiktsplats, till den som skrev det ibland känner jag att jag har den men jag känner mer att det är något som förhindrar den rent tekniskt då.
  Kan ju inte vara tillfälligheter, det pågår ju år efter ¨år efter år och det känns som ett väldans onödigt kämpande för oss alla. Liksom vi alla är bedragna, och därför måste man lita på sin känsla även om man exact vet vad som är i yrvädret.
  Håller själv på med expriment att få bort moln och även kemtrails med tanken och det funkar, tränar även på att vända kraften i anfallande getingar och dylikt det funkar med, de går och skicka iväg med tankens kraft i kanonfart, fast om det är nyttigt att göra så vet jag inte, de senaste dagarna har hjärtat varit starkt ansträngt. Och mitt humör, nu är jag självkontrolerbar men ibland så är det inte alls bra, med det ville jag bara säga att något är fel och riktigt vad vet jag inte (om inte allt är fel så att säga, jag har aldrig varit förtjust i världens gång med liv som insatts för att ge liv äta eller ätas som sker i oss själva hela tiden även om vi är grönsaksätare eller inte (på så sätt känns allt fel) Och det är nog mest det som gör att jag är troende på Gud....

  SvaraRadera
 4. Jag tänker också att det är Moder Jord som måste rena sig och omvandlas. Det är ju självklart att hela Hennes inre måste möbleras om - precis som vi måste göras om. - Eftersom - som jag ser det - kan just DU inte göra så mycket mer åt det - (eller kan du det? -klaga hos någon instans...)- då kan du nog slappna av och förlita dig på Skaparkraften att allt är i sin ordning.
  Stefan- Att jaga getingar med tanken kan nog bli ansträngande för hjärtat mm - för mig är getingen tecknet för att jag ännu skuldbelägger mig - och alltså löses deras ev angrepp upp genom att jag förlåter och försonas med mig själv. Har så gott som aldrig några sådana anfall mera. --- Men myggorna fortsätter sitt jobb - tills jag löst upp det som just dom vill väcka. --- Jordloppor från katten har i perioder hjälpt till att hålla mig vaken vissa nätter - så att jag inte kunde somna bort från en massa obehagliga känslor, utan verkligen möta dom. -- ALLT har sin perfekta funktion.

  SvaraRadera
 5. Intressant detta med insekterna. Getingarna verkar inte ge sig på den som är ordentligt jordad och relativt stilla i sinnet. Är man stressad eller stirrig går det på annat sätt. Flugor har jag upplevt såsom levandes av individens frustration. Blir man inte frustrerad utan bibehåller sitt lugn och metodiskt avvisar dem så är man snart ointressant. Kanske går även depå negativ energi såsom flugornas herre. Mygg, broms och knott däremot tål att vidare utforska. Ges goda möjligheter nu så här års ;-)

  Ytterst spännande med jordmåner och bärnsten. Nyfikenheten, det är vad det handlar om.

  När jag byggde min CB och började kika på organit så var det i något slags försök att dämpa min egen frustration inför de attacker som pågår. Nu har jag förlikats med sakers ordning och istället utgör det ett föremål för nyfikenhet och experimentlusta kring sambanden.

  Föränderligt...

  SvaraRadera
 6. Getingar var bara symboliskt.

  SvaraRadera
 7. Både getingar och mygg är klart verkliga i denna verklighet. Dom är manifestationer av vårt under- och medvetande. Spelar med på fullaste allvar - tills Spelet tar slut.
  Klart är också att myggen är med vid överansträngning och inre konflikt mm. Egentligen stora hjälpare - gör allt för att locka fram vårt undermedvetna. Kanske kan man få bort dom genom att tacka dom - dom älskar ju mig - mycket...

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans