Väl sammanfattat

Pussel, det är kul grejer det. Jag älskar att pussla. Plocka på mig bitar här och var, jaga dem. Snubbla över dem. Få dem kastade i ansiktet. Inse att det inte är framsidan, utan baksidans motiv som får dem att passa samman. Läsa de dolda budskapen längst kanterna.

Fickorna fulla, tiotalet kartonger på loftet likaså. För ett par år sedan började jag så stillsamt lägga det, men det går nog aldrig ut riktigt. Sannolikt är det själva processen som är målet. Eller något helt annat. Känslan i pusslandet är emellertid ytterst givande.

Om jag skulle säga att jag anar ett motiv så är det i dagsläget - efter en hel del ganska svarta irrfärder - något sagolikt, men samtidigt helt rätt. Så rätt att det trumfar varje definition av rätt. Gör den överflödig, så att säga.

Carl-Johan Calleman sammanfattar en del av bitarna jag kämpat riktigt mycket med men inte fått till annat än i en katastrofal hög som inte känts riktigt läggbar. Han gör det bra, riktigt bra enligt min mening. Jag säger inte att han har rätt, det gör inte han heller för den delen, men det var ju som sagt fråga av definitionsbegreppet.

Jag skulle ju aldrig bli gammal, jag. Så var det tänkt. Tji fick jag och önskar mig nu ett långt liv. Men just siffran 37 har varit spärrad på något sätt och det kanske snarare har sin förklaring i de av CJC:s sammanfattade profetiornas tidpunkt för skiftet snarare än livslängden. Eller så är det bara den annalkande fyrtioårskrisen.

Kommentarer

 1. Dessa moln har jag observerat även här och det ska man ju normalt inte kunna. Så fler pusselbitar och vidare i någonstans i länkarna så pratas om atombombningar i olika skikt i atmosfären på militärt bevåg (såklart) och inte utan protester. Jag ser resonemanget inte så där övertygande (i länken här nere) men vissa saker är intressanta som pussel bitar (har inte riktigt läst igenom så noga)
  http://www.sott.net/articles/show/231019-What-Beauty-And-what-Danger-it-Signifies-Ireland-Noctilucent-Clouds-Over-Tyrone-3-July-2011

  SvaraRadera
 2. Intalar man sig att man ska få en fyrtioårskris då får man en, själv har jag missat dessa kriser genom att aldrig komma ur krisen kanske som var från början, heheh

  SvaraRadera
 3. Visst måste väl allt ha en mening. Har man upplevt jaget i ett tomt jaget utan någon tillhörighet en bara jaget då vet man ju det men jaget när det är fritt kan ju styras av det den sköljs med och det uppfattar jag som vilja eller icke vilja att förlåta och då har man genom att inte förlåta gjort ett val och det styr, så vad jag vet (inte tror då) så är ens egna jags värsta fiende det den sköljs av för minnen om man inte kan förlåta. Allas superego är lika dant det är bara materian som skilljer och kan man inte förlåta då avgudar man liksom det matriella och kan inte gå vidare vilket jag personligen känner jag strävar efter. Till känsliga punkten att ta livet av sig i mitt resonemang jag för här blir ju också en avgudan av materian och därför är inte det ett steg att gå vidare, alltså finns ju fler aspekter varför inte det men jag håller mig till det för mitt resonemang inte ska bli krångligt. Jag minns detta jag i andra former en detta liv, det bara är så, inget av min tro har jag fått genom religion men vissa saker som Jesus sagt i de skrifter som finns gillar jag kanske för de bara passar det mönster jag sett. Var och en har sin tro säger Jesus och så är det väl annars trodde ju inte Jag utan då var det någon annan som trodde åt mig och då är man ju zombi tror jag.
  Tror också allt blir bra till slut men grejen är att alla ska vidare till slut och det som bromsar lyftet vidare är ju de som gillar att trycka ner andra så att det blir den turbulensen i känslorna till både död och allt det vi kallar elände för.
  Bäst är ju om vi alla kan vara i det goda för varandra och ta lätt på det som inte är så bra och bara styra upp det till förändring, det är rätt självklart att all förändring borde vara till det bättre och där blir man ju rätt oförstående när politiker och bankers medvetet agerar i motsatt riktning, men även dessa måste man kunna göra obetydliga i det matriella genom förlåtelse när Jaget är fritt och dushas med allt som man ska kunna förlåta liksom blir dushad ren genom att kunna förlåta det liv vi levt i materian tillsammans och delat alla vågor i ungeför som man ju andas in det andra andas ut och simmar i samma vatten och så vidare på många sätt och vis som kan förklaras i veckor och år, om jag vill.
  Nu är jag färdig med mitt Jag jaget skrivande (pust)

  SvaraRadera
 4. Aftonbladets (eller var det Expressens) löp igår.

  Extremväder på väg!

  Underrubrik:

  "Det är krig där uppe."


  Osedvanligt sant från en tidning var min omedelbara reaktion.

  SvaraRadera
 5. Har samma reaktion på det. Har en reaktion att de är väldigt osäkra i vad som är riktigt och flyttar en pjäs i taget och en till när alla andra flyttat sin spelpjäs och det går nog i samma takt i hela samhället även jag själv i viss mån och det i sig är ett tecken på att en stor förändring är på gång. Sen blir en matad med sökord hela tiden igår ville, data systemet att jag skulle titta på kärnkraftverk,men läsa allt om dessa dokument nej det orkar jag inte, det är kilometer info om hur städa när de ska restaurera och visst fattar man att det är bäddat för något. Nu får jag säkert ytterligare ett kontroll ord som leder till något jätte viktigt. Just nu vill denne att jag ska läsa om brumas och det kändes nästan som insult från maskinen oftast är den vänlig, okej det låter knasigt men det är rätt kul å få dessa ord från maskinen, andra som läser testa själv!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans