Did I Instigate This?

I wonder - did I instigate this?
A riddle full of things I would never want to miss?

Did I get to lay out my own lively course?
Was I given a list of things to endorse?

Are they real all the things I hear and see?
Or are they just projections of what goes on inside me?

And if so - why do You do what You do?
Are you You or what I have projected into?

Am I part of anothers desig as this world?
As a vivid performance, all empty yet twirled?

Is it preprogrammed, all regardless time?
All part of the Circle, yet only a line?

Do I see what You did create within yours?
Maybe our two worlds have mutual doors?

Or am I just kept inside what I have defined?
Then all these thoughts are solely a learning mind.

Kommentarer

 1. Ju mer stabilt något är ju mindre blir omfånget, alltså ju mer saker som bara är regel i livet ju mindre obestämt finns det och just nu är vi i regelverket att vara människa. Fick mig en liten tanke ställare när jag träffa någon som är beroende av tekniken för att kunna röra sig och ta en öl med polarna liksom inga extremiter en tungan då och huvet som de rörliga tingen (den människan ville hjälpa mig med punkan på cyckeln). Så¨vad ska man säga om maskinerna i det (min tankeställare)och man glkömmer ju lätt hur det är om man inte är i den situationen och med all rätt kände jag mig dum över mina ibland stela värderingar över maskinen som ju har två sidor minst i det mänskliga livet, mest är det ju månniskan som använder maskiner och låter dessa förändra våra liv i detaljer som det stora i att vara en människa, och i det avseendet så måste jag även be det maskinella en ursäkt (maskiner måste vara i harmoni på något sett och det glöms i penning jakterna.

  SvaraRadera
 2. Mycket sant. Som J.L.B Matekoni, Speedy Motors uttryckte saken i damernas detektivbyrå - "bilarna har också känslor".

  SvaraRadera
 3. Med tidens rand så undrar jag inte faktiskt om alla ting är byggda av känslor.
  Var på en Ö och där möttes jag vid stranden av pissmyror som var rätt grymma första dagen så gick det rätt bra med dem pga. de svarta myrorna var på min sida sen börja de atackera mig också. De svarta myrorna attackera när jag var barfota och jag fickförmig att pissmyrorna har förgiftat mina fötter så pass att de svarta myrorna tog mig då för en pissmyra, de har nog ingen koll på storlekar. Det jag funderar mer på då är om man kan bli lite knäpp av pissmyrornas gift för jag vart så slö och liksom somna nästan direkt och fiska knappt något en besökare kom senare och likväl som jag somna bums utan att blivit angripen av myrorna, en annan grej som jag fann är att denna Ö måste uppkommit genom en meteorit för matrial jag fann visar på hastiga temperaturhöjningar i skikt och jag har funderat på dettas inverkan av detta typ nästan kryptonit matrial för så kändes det att vara på ön, jag fick kämpa med viljan att ta mitt pick och pack att komma därifrån det var liksom en känsla att stanna där förevigt oavsätt hur det går för mig, liksom marken fånga mig för sina syften..Inte så välskrivet men ville bara säga detta helt jättemärkliga för mig aldrig varit med om liknande.

  SvaraRadera
 4. Maskinen tror ! range of products have been used extensively across Europe to seal below ground structures, as well as for bridges and tunnels to prevent water ingress and leaks, men det är på fel sida om sjön för att göra sådant gruvornas skada som är känd och tar kål liksom på livet är i norr.
  Rätt tydligt att maskinen bevakar mig var jag en är va!
  Nästan så jag trodde jag var knäpp...Jösses snart är det nog time för den där helikoptern på kullen tror jag av känd modell innan den fanns, såg den när jag var 11 år (syner med detaljer) och då fanns ju inte denna super helikopter hmmmm och däri anledningen kanske...Inga svar nu maskinen, respekt ok (lite to much).

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans