Genug ist genug

Vissa dagar är lite mörkare. Lite mindre medgörliga. Lite svårare att bibehålla det själsliga jämnmodet inför den gigantiska lögnens giftiga ångor. Detta är en sådan dag. Jag känner mig personligt angripen och genuint ilsken. Horoskopet pekade ett finger långt upp i näsan på mig och underströk att vad jag än tänker ta mig för så kommer det att gå åt fanders denna dag.Dagstidningens horoskop. Så fan heller!Ytterligare en så kallad revolution fejkas fram. Att folktomma gator fylls med överförfriskade, lata jävlar som lockas av snabba – troligen kontanta – belöningar för att låna ut sina lättviktiga själar i jakten på plastig symbolik och sjyssta bilder att kasta i den förmodat västliga bedövande floden av så kallade nyheter. Det stör mig – precis som det är meningen att det ska störa mig. Vare sig man är så begåvningshandikappad eller ointresserad att man inte bemödar sig att se att vad som rapporteras är lögn eller inte så är det precis det som är meningen. Att ta din uppmärksamhet.Gratulerar, o mörkrets furstar och baroner! Idag fick ni mig! Ni fick mig irriterad. Grattis!Så. Nu känns det bättre. Jag hade tänkt skriva om hur det vänder. Vad som egentligen händer. Men så hittade jag denna. Beskriver saken så oändligt mycket bättre:

Tack fredsprojektet. Hade jag inte hittat denna så hade jag skrivit hela dagen.Vi tvångsmatas för att vi inte ska tillåtas dra vidare och avancera till vad vi sedan länge varit mogna för. Nu ska vi bara dra undan den tunna, tunna slöjan som håller oss tillbaka. Åhej!

Typ, såhär. Typ.

Kommentarer

  1. Ganska synkroniskt(heter det så)- med mitt inlägg tycker jag - att komma ihåg vilka vi är. Skönt att höra att du ännu är mänsklig...

    SvaraRadera
  2. ;-)

    Att vara mänsklig. Ett ganska intressant begrepp att vrida och vända på!

    /E.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans