På teatern i höst...

...om saker och ting skulle behöva gå rejält överstyr för att bibehålla det paralyserade sinnestillståndet hos de breda massorna. Utomjordingar!

Utomjordisk reportuar? Från SvD.se idag.Inget att bli rädd för. Det är naturligtvis helt på låtsas, precis som allt annat teatern hittills spelat. Verkliga offer och verkliga målsättningar, givetvis. Men själva föreställningen är den gamla vana. Van föreställning. Vanföreställning. Det hör man ju.Sedan måste man ju ge regissören en eloge för en ovanligt baklängeslogisk story denna gång. Och skratta en smula åt den ironiska självdistans vår planets lilla kärlekslösa härskarskara faktiskt ändå visar sig ha. Mer eller mindre frivilligt i pragmatikens tecken. Gå inte på det. Det var väl egentligen allt.

Kommentarer

  1. http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-ash2/50285_290666606502_3193533_n.jpg
    Källa apboken (facebook) Denna bild finns liknande statyer av och det verkar som konstig påverkan runt dem på de yngre, bara lite kikande här och där men denna bild av hur saker ser ut dyker upp från olika källor. Men som helst man kan tycka det bara är kul eller man kan ta det på allvar. Men hur som helst dessa varelser med inbyggda solglasögon ger jag inte mycket för :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Bubbelbalans

Trend

Vortex. Råbjörk.