Stora ord

Jag vet!!!!Jag tänker...Jag känner..Jag flyter.

Kommentarer

 1. Jag vet inom de dimensioner jag är begränsad i, sömnen är ju en dimension och här om dagens morgon stod allt klart om hur olika polariteter bara har ett måste i sin förening, eftersom jag inte riktigt var ur sömnen fast jag trodde det så försvann allt jag har bara spår av minnen och nu är jag beredd med penna och papper när jag vaknar och då infinner sig inte detta.
  Hur som helst så är vi inte fullt i vårt förstånd även om vi vet och det är nog det som får mig att grunna om varför och det känner jag att jag har ett svar i men jag inte vill säga rent ut offentligt, jag vet inte varför jag inte vill det jag bara känner så, kan vara att jag blir lätt missförstådd och det kan få konsekvenser. Just detta att vi inte är i fullt förstånd och folk beter sig som att de vore det med sina sanningar som ger rätt då enligt dessa att folk ska dö för någon saks skull och många oförståndiga leds som heja klack för detta, vad jag minns så detta beteende hade vi inte i vårt land förut inte i denna grad som nu (om krig då)
  Beteendet är rätt viktigt för vår plastiska utveckling "evolution" så som jag ser det, förstår inte hur andra kan se annorlunda om det, när delar i livet är i händelse så är ju det tydligare och ger signal och det borde vara en självklarhet för de som har förstånd men så är det inte alls så då har de ju inte ens det förståndet, det står ju helt klart. Ja flyter och det gör jag också bara tills vi som kan se oss ej kompletta blir det vilket vi inte är pga. bara en sak som är paradox till det som gör oss ej fria. Om man skulle se perspektivet från början och minnas det så skulle valet vara enkelt för då har vi ju facit i hand vi har ju facit redan nu om den paradoxen men vi minns inte början för den är blockad av samma orsak och inte direkt blockad den är bara bortom oss en del i funktionen för att uppleva paradoxen om vi inte upplevt den så vet vi inte. Lite som att skapa ett förstånd till genom att ta bort ett annat förstånd bara för att känslan är viktigare en fakta.
  Vet inte om detta får komma i dagen för M och kompani.

  SvaraRadera
 2. Så M var det dessa som är de skyldiga "Area" Jo jag fatta nog att det var för syns skull och de riktiga bakom " dåliga själv-försvars lögner men de funkar ju eller hur. M om veta och så vad jag menar om det förstår du inte för du kan bara förstå det möjliga och det gör du dum "sorry"

  SvaraRadera
 3. Stefan - det ligger mycket i ditt resonemang om alla paradoxer och att känslan (upplevelsen av detta Spel av separation och tudelning och slaveri)-är/har varit viktigare än fakta - Sanningen - att det dolts för annars skulle vi ju inte kunna uppleva det hela.

  SvaraRadera
 4. Nu komprimeras livet som en paradox till itu delandet. Ljuset dras ihop. (M masons are dead they who live are under Nazi order, and other who clame to be, are just some idiots who think they are cool)

  SvaraRadera
 5. Läckert. (Och en tydlighet inför den maskinella organismen som ej går att ta miste på).

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans