Avvägning

Det handlar förstås om avvägning någonstans. Jag vet inte exakt vad som pågår. Det gör ingen. Jag ser bara att de strängar av sammanhang jag följt sedan jag började följa min omvärld nu löper samman och ger upphov till resonansmönster. Inte där framme längre, utan här och nu. Eller - inte här. Inte just nu. Ännu. Hur det blir precis just här är svårt att säga. Men det är kanske det som kallas hemmablindhet?


Hittad hos asperbergman.com.

Kommentarer

  1. Att världsregeringen agerar med att våld löser alla problem är ju rätt sanslöst med tanke på att det är det samma som står för problemet.
    Speciellt med tanke på hur bra allt kan bli genom de tekniska höjder som dock har räknas ut genom de senaste åren. Därför som sagt folk minns vad fri betyder i form av energi för det är ju i två delar information och energi och de är inte delbara i vår materiella värld och det ser jag själv som själva nyckeln i tekniska höjder. Dessa höjder finns ju de är ju bevisade. Alltså allt kan inte bara vara dualism det finns det tredje också och det är bevisat för mig. Och detta tillstånd måste ju ha en mening i det vi är i annars är det ju rätt omöjligt att finnas överhuvudtaget. Konstigt är det att medvetandet är mer korkat en själva det som fyller medvetandet (sista tar vi som en parentes) borde inte skrivit det men jag är inte perfekt.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans