Information

Kommentatorn Stefan har påpekat att allt är energi och information, men att dessa bägge saker är separata. Nu har jag smakat på det lite. Och kanske är det så att information är vad som förhindrar flöde av energi i många fall.

Information. In-formation. Motsats till formation. Är in-formationen alltså något som inte är energi och inte strukturellt finns representerat men ändå beskrivet? Kanske är in-formationens syfte är att förebygga formation av något, då mest sannolikt energi. Om jag informerar någon så gör jag det alltså för att förebygga att den informerade formar energi till något. Jag informerar för att blockera och förhindra sådant som ren, ostörd energi skulle ha formats till alldeles av sig själv.

Någonstans känns allt det där ju väldigt, väldigt bekant.

Kommentarer

  1. Så eftersom min kommentar till detta kom på fel plats så kan man fortsätta med samma fel.
    Lika oss själva blir gift i våra kroppar därför är plaster av olika former väldigt skadligt för energisamlingarna/informatin (DNA) så det som på plats/position är mest olik skapar mest ej nedbrytande aktivitet kan ju urskiljas som det sexuelle valet enligt va heter det nu hmmm evolution tror jag. SÅ blir input samma som utput så blir det sönderfall och det blir back to 2 dimensional eller andra hållet i det lilla från 2 till tre dimensionella. Liksom rätt ballt ändå. Förstå mig rätt bara. Det jag har svårt att fatta är hur kan man må bra av att vara ond okej även där har jag ju en förståelse men tycker ändå att det är konstigt. Typ jag fattar ju grejen att vinna över någon som förlorar för så är det i spel men jag har ju uppmärksammat det där att det finns många som inte ger sitt yttersta för tävlan och det är en sak man kan grundligt tänka över om man är i tänkandets Rabbit hole :-)
    M "tillgång" (självklart eller försöker du få mig till att göra saker och ting?) Du vet M jag är rätt nöjd med det Gud ger mig och känner att jag inte vill tillföra materian mer en det som är mig givet.
    Bohem med Guds paradis kanske är min syn på saker och ting liksom strävan av det där paradisiska som inte behöver mer och det finns om alla dessa felaktiga väggar raseras. Det är min tro och övertygelse och den bygger ju på ett frö ,liksom annars skulle aldrig ett frö funka (det lilla räcker för bevis för mig)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Bubbelbalans

Trend

Vortex. Råbjörk.