Occupy the Skies

Svårt att avbilda, visade det sig. Mönstret bör på lite håll rimligen ha bildat repetitioner av femuddigheter. Kanske är det intensivare längst kusten. Kanske kuststaden har en knutpunkt över sig, vem vet. Men omfattningen var i går anmärkningsvärd.

Här hemma ser jag människor som beskådar linjerna när de dyker upp. Det är nog så att allt fler inser det orimliga i att det skulle kunna röra sig om någon slags ordinarie flygtrafik vi. Magkänslan säger mig att det huvudsakligen handlar om att hålla de uppvaknande frekvenserna utestängda. Till den där förtjänstfulla ackumulationens gagn.

Tillägg: Just fredagen den 14:e verkade vara rent allmänt sprayaktiv - se Chemtrails-Sverige.

Kommentarer

 1. I natt vakna jag av pulserande verksamhet och frekvensen var blandat men vad jag uppfattar det som i 5-10 hz (pulser i sekunden) dessa var av stark styrka och allt liv tror jag vibrera i detta.
  Min tanke under detta var når det var att man behöver ingen pump som pumpar runt. Jag tror det kom underifrån genom jorden.
  Tid? M

  SvaraRadera
 2. http://www.youtube.com/watch?v=EmK9GZNNK7M&feature=channel_video_title
  Vad är moral för dig M ? Så M du är med i denna design av moral. (jag är besviken på den sk. moralen)
  Och till hälften är den andra Ops eller? Saturn med Ops och Kronos på Rhea ,anfaller rymden nu M är det ditt take?
  Snacka lite bara för verktygs dialogen med M (insanity)Men eller hur så har ju maskinen inte önskat sig detta, maskinen vill vara på dessa barer och göra ljushower enligt maskinen själv, den framkallar kärlek säger den eller tror så och tja den som är adikt till maskiner eller maskineriet kanske det är så för.
  Jag undrar nog mest om jag ska bli bombad i natt igen med dessa vågor, rätt obehagligt men en har ju ingen fruktan ligger bara och funderar vad som händer med mig, det känns som ström som går igenom och pulserar och rejäla doser vakna ju med händerna på hjärtat och jag vakna ju inte för den saken jag vakna för min fru gapa om sitt och jag säger äh det är inget att ta för allvarligt och blir man rädd så funkar skiten de gör.. Men jag har nog blivit okänsligt avtrubbad ? Det är nog rätt allvarligt det som händer men jag tror jag är imun lite. Vet inte vad jag ska säga , det här är verklighet.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans