Certifierad tankegång

Hindrar ditt tänkande från att leva livet fullt ut? Många svenska besväras av generande tankeverksamhet, men nu finns en lösning. Med trygghetsavtal hos oss blir du snabbt av med dina avarter och smälter lätt in i vilket sammanhang som helst.

Är du extra egensinnig? Prova vårt Intense Moderation Programme – en intensiv upplevelse med vår patenterade stimulihämmande formula med mikroelektriska impulser som skickas trådlöst från våra coacher.

Vi hämtar våra tankegångar från TI (TankeInstitutet), den ledande aktören inom tankegångscertifiering. Du kan välja bland TI:s olika tankegångsnivåer, från everyday (gratis) upp till scientific där du får tillgång till TI:s patenterade tankegångar till en fast månadskostnad.


©TankeInstitutet

Kommentarer

 1. Resår madrass är det i begynnelsen av ordet resår då menat som stål fjädrar som fungerar som antenn och omvandlar alla vågor till ström. Mina senaste tankar är varför är vi "de flesta så korkade att de ligger på dessa antenner inclusive mig själv" jag själv då har ju just vaknat i denna tanke och kan kanske påvisa att det är det som skiljer den olika sömnen från utelivet så att säga, blir olika människor efter vaknandet. Men i alla fall detta ska jag undersöka vidare och återkomma till om det finns intresse av att höra påt. Äggformade huvudbonader av metall är något jag fått översatt från ryska och forntida äggformade bakhuvuden och så vidare trepunkts speglar som gör att man kan inhämta information i baktid och i vissa fall framtid. Dessa forskare om framtiden har jag redan sågat för att de missat att nuet väljer med andras val olika möjligheter och de tillsammans i händelesrna blir allt för många att plocka fram ur vågorna så de blir bara brus om de inte är specifikt skickade till fall och fall så att säga.
  Som sagt tidigare gäller det att begränsa sig till något för att göra något i frihetens namn öh visst blir det konstigt när man tänker på friheten att begränsa sig själv och att man egentligen måste begränsa andra för att gör stora saker blir ju först i tanken en mer ab-surt. Okmej begränsa andra kan översättas till att påverka andra men då tänker en på begränsandets påverkan av påverkan osv och vidare i det allra minsta particklar och vågor och tillbaks i övre delen av texten och vidare ner i slutet av denna text som jag aldrig då skrev för en kännser sig rätt snurrig och obegränsad och och oförmögen att göra någon vettig begränsning i min tillvaro.
  Tankar tankar på tankar.....osv.
  (((M jag har en stark känsla av din påverkan att starta ett laboratorium och att du tänker påverka mig till att bli en doktor frankenstien eller nått i den stilen, men jag tänker varför då man lever ju som en labbråtta i denna värld (mer eller mindre och ser ju resultatet på en själv som ju är helt urspånad i ett normalt tänkande)))

  SvaraRadera
 2. Alltså det begränsade experimentet är att sova på olika ställen typ uppe i ett träd eller isnön som en folie bakelse coh andra sätt jag inte tänkt på en och sen se förändringarna genom den text jag skriver efter dessa olika begränsningar i sömniga perspektivet .Kan bli rätt roligt tror jag. Så tanken är ju att jobba för sömnen och det är väl arbetsamt nog när det dyraste som finns att göra på resande fot är att sova har jag fått för mig billigare att supa på krogen liksom eller har jag fel uppfattning och rört mig fel i civilnationens mjölk ko sömnen.

  SvaraRadera
 3. Ser fram emot dina iakttagelser, Stefan. Att sova på vatten är oslagbart ;-)

  /E.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Bubbelbalans

Trend

Vortex. Råbjörk.