Frågerelevans

Frågan är inte:
 • Är det relevant?
 • Är det rimligt?
 • Men i så fall…
Utan snarare:
 • Stämmer det?
Samt i förekommande fall:
 • Varför?

Kommentarer

 1. Varför starchild inte är en alien är enligt min tanke mitokondrien som är samma som i human kvinna alla män har ju olika sådana i cellerna och därför är starchild som säges vara daterad niohundra år gammal efter döden då de då hitta skallen med alla intressanta ting på ifrån framtiden och är det vi möter av oss själva med tunnare ben och artificiellt blod så som de hitta som inte dör och lever som levande plaster gör antar jag.
  Därför men inte riktigt varför för det är bara min snabba reflektion av vad de sa och de vill så gärna att det ska vara en alien och det förstår jag det är ju rätt ballt. Fast jag tycker det är en mer ballt att framtiden har varit här länge för att styra livet ur DNA synpunkt med mera fast inte riktigt lyckas som synes då enligt vad man kan finna genom starchild skallen.

  SvaraRadera
 2. Självklart menar jag att alla inte är ämnade för den framtiden. Eat hole (M är sur tror jag)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans