Skalor

Sverige är en stat. Inför statens innevånare är staten ett förkroppsligande av allt som tillhör folket i egenskap av innevånare. Staten är alltså inför folket just folkets. Inför överstatligheten är staten en påse med naturtillgångar, stadskassa och innevånare. En handelsvara på den geopolitiska kohandelns altare.


Dåliga nyheter: Sverige som det presenterats för innevånaren finns inte. Sverige är något helt, helt annat.

Goda nyheter: Grycksbo, Skyttorp, Hede, Hörby, Faxan, Hållan, Skärplinge, Rätan och andra platser av liknande magnitud finns. Och med rätt inställning blir de exakt vad de utger sig för att vara.

Kommentarer

 1. Bara för att veta vad andra vet. Har inte riktigt läst det men läser det för att förstå I Ching och vad som menas med dessa 64 bitar vilket jag inte har en aning om alltså jag har inte lyssnat på Terrence Mckenna det har bara flygit förbi och vet du mer så finns ju en lyssnare här (mig) Det som slår mig är att min box beräkning i det tvådimensionella inte är samma i två dimensioner som Vicki p har att till gå, de visar en bild av korset som kuber vilket inte jag gör i min utberedning av det och då blir om de har rätt om man ytterligare kan göra denna till en tredimension av kanske mer i riktningen andra vägen då.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Group_cohesiveness
  Forts. av texten som bilder visas i underliggande länk till texten :-: allt för att vara obegriplig för en orsak.
  Korset jag skrivit om är en två d av kuben som består i 3 gånger nio vilket är 27 som är 9 och den andra mer utvidgade delen blir ju då istället + 6 gånger 27=162 1+6+2=9 så systemet funkar ju i allt vad jag fattar fast jag fattar inte riktigt vad jag fattar jag är ju som vatten i tanken det bara flyter som strömmar :-) och du förstår nog vad jag syftar på. Ville bara dela med mig, självklart kan ju detta vara helt vansinnigt svårt att förstå och den som inte förstå tro nu inte att du är dum för det detta förstår jag inte riktigt själv det faller bara in liksom av prövningar av tankar har man inte prövat dem så kan man inte förstå, i alla fall alla kommer att nå att inte vara utan tvivel så läs inte sånt här om ni blir mer av tvivel.
  När väl denne kommer så ska ni inte ha tvivel det var budskapet. Alltså om detta leder till Gud eller inte vet jag inte själv föränn utantvivel liksom.
  Korset 7:10
  http://www.youtube.com/watch?v=WZzHcmxpAOU

  SvaraRadera
 2. Jag vill poängtera att jag inte kan veta om detta system som jag har i mina syner är det goda eller det onda och därför säger jag att så är det symmetri är bara ett verktyg och ska inte tillbes eller avgudas.
  Förståelse är inte samma som känsla det är stor skillnad i det och svårt att inte bli lurad genom förståndet att man känner när man förstår bara.
  Vill inte förleda till tro liksom som är av väg till att bli mer fånge när vi kanske enligt hmmm det hela får en hög välsignelse att bli riktigt fria så därför tjatar jag om att inga tvivel ska vara och ser det som det viktigaste budskapet att föra ut även om jag själv tycker ju detta jag presenterat idag är det mest intressanta jag vet i materians värld. Dock så sitter jag inte ens själv och kartlägger det till fullo vilket jag ju kan och det har ju med mina tvivel att göra om vad som är gott att göra liksom. Alltså rätt så avhållsam om mina egna ideer fast jag är anklagad och dömd att vara för mycket i mina ideer och i motsatts vad det låter så gör ju det mig rätt fri i en galen värld.
  Byggare bob å techno bob kul M.
  http://technabob.com/blog/2008/12/03/pting-pting-its-a-mario-block-piggy-bank/
  Kolla tåg biljet till gävle och då råka jag ju se genom det jag har uppe på skärmen att korsett dessa nu ser till är två kuber till så då blir det 9 gånger 27 = 243 2+4+3=9 och den versionen funkar då med genom korsett då som i flera steg till vår verklighet i tre d så att säga,hmmm så jag har tre versioner men deras ger ju en vison där allt är i alla riktningar lika fast upp och ner består i skillnad kanske är det vi kallar jordning för vårt varande ska vara liksom vad vet jag , detta är ju rätt så avancerat när man går sedan in i boxen med skapandet av alla vinklar men doch enkelt i sin natur. Fast fattar inte varför jag sak hålla på tänka på sånt här till och från blir ju lite trött på mig själv.

  SvaraRadera
 3. Skalor ord som är nära skal. Och det är välan därför jag ramla in på detta ämne. Frön är proteiner i olika betingade väggar uppbyggda dem me me proteiner och i rätt förutsättningar börjar de samla olika energier de också små former av proteiner och allt är symetri i boxen så att säga. Och en tror ju att i en framtid så går allt att snabba upp i miljö(utrymmen)konstruktioner som nya ugnar som typ man ploppar in en biljet eller kod så ploppar det upp en big mac om man har dålig fantasi och smak annars vad som helst som en stor stark eller vad en vill. Allt är ju där redan Alice Bob och Carol.
  Liksom sånt jag sitter och gnor i tanken kan ju inte sluta tänka allt liv går att få av luft, men sen tänker jag ju hela tiden liv äter liv och det käns galet på något sett och genom det är allt snett från början av den så kallade skapelsen.
  Ur spår helt enkelt och därför tror jag på hoppet att det finns en konstruktör som har en konstruktion där liv inte lever för det äter liv liksom, låter barnsligt kanske men så tänker jag.
  Klystron början av det hela M "organ" orgel, man ska inte tillbedja verktyg inte korset heller.
  http://www.diversi.us/

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Improviserat

Mitt i apokalypsplaneten

Gul bil!