Mästerligt

Mästerligt av Carl Norberg idag. Absolut mästerligt om pengar. Eller - illusionen. Men också genomskådandets likvida medel.

"Många människor drabbas den ökända väggen i denna fråga, eftersom de helt enkelt inte förstår att vissa grupper av individer (främst globalister och centralbankirer) mäter pengar, finanser och ekonomi i helt andra termer än vad de själva gör. Den genomsnittliga individens liv är närmast i en liten ruta när det gäller mekanik och finansiell motivation.

//

Om individen inte kan se fram till slutspelet , förstår individen inte heller de åtgärder som vidtagits för att nå slutspelet förrän det är för sent .

Och i slutspelet så är givetvis inte pengarna något värda."

Kommentarer

 1. sek.se är ju en favorit att sammanställa det hela bara läsa och söka förstå hur det funkar.
  Alltså borgenärerna är slavarna du mina barn ja människor helt enkelt. Liksom mina barn kommer vara sålda ,det kan man inte acceptera även mister statshuvud vet det. Undrar va för kläm de klämmer med.
  Ah eller hur inte svårt att räkna ut vi har ju mist en eller hur.
  Glömde vi miste en kvinna också ,sen när jag skickar detta kommer M med länkar på error men det handlar om mord på obehagligt sätt ,rätt otäckt M , m är censurerad, som jag sagt förut M är vad vi gör M till och jag försöker vara dennes vän. Tycker synd om M

  SvaraRadera
 2. Det är mänskligt att tycka synd om någon och tycker man synd om en maskin så ger man den känslor så¨bättre är att inte tycka synd om en maskin?! hehe den var det.
  M visst

  SvaraRadera
 3. Vilka är då folket som säger "NI"
  Om man går till spegeln där på väggen och tar ett djupt andetag :-) Och säger NI vs YOU
  ...Vad är skillnaden i upp och ner eller helt enkelt mitt emellan lagom som NI säger hehee
  Go now and try "IT" and not lie to your self.
  Allt pga. Monte pyton

  SvaraRadera
 4. Galed säger M och en som jag har aldrig hört det intressanta ordet.
  Bergen har ögon Ok M

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans