Rekursivitet

I allt bor allt. I varje tanke, varje ord och varje uttryck bor underliggande meningar, tankar, ord och uttryck som i sin tur består av detsamma. Det får mig att tro att det är precis så världen är byggd. Att alltihop är kodat i sig själv precis som det också skapas genom att nya lager byggs genom de makromönster som framträder då mönster interfererar.

Vi skapar i denna värld med tanken men har tillgång till oändligheten i känslan. Om vi använder vår uppkoppling via känslan för att skapa med tanken så kan vi skapa saker bortom världsliga begränsningar – i dagligt tal kallat kreativitet. Vi kan också med den begränsade tanken skapa och vidmakthålla begränsningar - i vardagligt tal kallat intellektualitet.

Inför en upplösning av de tänkta begränsningarna kommer det mänskliga trotsets rekyleffekt till full användning. Vi är ju trotsiga – de allra flesta av oss. Visst, vi lär oss att vi ska stå i givakt, att vi ska lyssna tålmodigt och räcka upp handen om vi har frågor. Men därinne är vi alla otåliga.

Vi vill ju inte sätta oss på våra egna uttryck. Visst kan vi spela spelet och låssas som om i tror på vad vi hör, men vår tystnad är inte vårt samtycke. Det är det ingenting som hörs när vi fyller våra motivationers bägare. När vi ansamlar kraft i företagsamhetens tryckkärl.

I varje ord och tanke. I varje handling där icke-handlingen sannolikt är den mest signifikanta formar vi vår verklighet. Vi gör det som skuggan av vad vi kom ur och ska återvända till. Och i varje enskild knutpunkt bor ett avgörande. Ett avgörande som – oavsett om det redan är gjort eller inte – gör beslutet till var och ens. Tillsammans.

Genererad med geokone.net.

Kommentarer

 1. http://www.youtube.com/watch?v=xM8szz4VB28
  Varning Bill Gate sponsrar denna kanal.
  Vilket jag menar har ingen betydelse för budskapet.
  Ok efter sett undervisningen så är min fråga vad är det för ruta sen som ni inte visar för det finns ju rutor att visa för annan produktion av mat vilket ej propageras speciellt mycket för.
  Jag tror nästa ruta borde vara om det ska vara rätt att vända på mat jorden så riktningen blir att skapa grund för mikrokosmos (mikro livet) som behövs för att göda livet liv kräver liv för att existera och detta mikro liv ska som slut resultat typ bara bli utvekling till att bli människor. Kanske äta bara är en filtrering och har vi kommit till peak så är det kanske målet för att skapa så många människor som möjligt och följer vi inte detta budskap så blir vi små i universum fast hur det är med allt detta visar sig till slut och det minsta är det största sägs det ju. Mission omöjlig är rätt ofta framme och visar sitt ansikte när man ska förstå livet och livets grund kan ju då vara osäkerheten i vad är mellan kaos och ordning ,blir bara görandet arbetet att forma allt liv till slut till människor till slut.
  Maraton M jepp.

  SvaraRadera
 2. Fast arbete och görande låter värdsligt och i det vi ej uppfattar som materia i oss (kaoset) är Kärlek kanske kärlek kanske kan vara samlings namn för alla känslor när de är bra i balanse med vad som är att balansera upp i kaoset för att bli som vi tänker oss ungefär, en del kanske vill vara hälften apa eller häst fisk fågel eller mitt emellan som bara är luft fylld med mikro organismer eller vad som krävs att bilda de 20 aminsyrorna som behövs för livet vilka fortfarande är där och som är under mänsklig ändring där av sprejet till en del katalysatorer som mineraler är nya också i oss för att passa det omgivande signal systemet (luften i vårt fall(jordlingar) luft , jord,eld , vatten. 0 i tempen är väl i det närmaste efter vattnets egen skaper att vara is eller flytande så 0 där är ju inte medelpunkt av tempens skala 0 borde ju vara där det inte finns vågor alls svart hål kanske och i detta så kanske det bara är punkten mellan upplösning och vidare till andra sidan som är bara grund för expansion av tid allt annat är orörligt tar man bort vad som är emellan så kommer ytorna som fogas ihop vara mönster av olika och är bara då information till slut grundämne information är resultatet när det som inte räknas dras ut eller drar ur sig själv men allt kommer inte lyckas dra sig ur det tar i händelser många tider.
  Helt fria tankar bara och kan inte ses som annat en inte ens tro och allt funkar säkert med tidens rand och experimentera leder bara vart någon stans till slut och vart är ju ändå här någonstans en delning av allt det andra i ej ihop buntad information som fanns i rätt ordning från början och är i oordning för att ge mer info om det finns nytt mellan oordning och ordning..bara tankar inget påstående, säkert är allt fel men tänka kan väl inte vara fel för det måste ju finnas en orsak i att tänka annars skulle man inte göra det.
  Hur som helst så det man har i tanken liksom är ju det man kanske reflekterar över vad man är och att vara gnällspik eller annat som man ser negativt till vill man väl inte vara eller hur!
  Ibland känner jag faktiskt så att man för mycket är riktad i eller lurat sitt intresse att se för mycket negativa tillbud i nyhets knarkandet, jag har ju ingen tv och dom gånger jag är hos någon som har TV så somnar jag på rotmos tror man blir extra känslig om man inte är tränad tv tittare.
  Snart är det gott nytt år på TV igen och utanför TVen så är det nog om det vill sig i riktningarna som gärna vill beskrivas som oändliga i boxen paradoxalt nog med ände som upprepningar är.

  SvaraRadera
 3. Omen.
  Tror på juldagen så var jag ut och slog upp presseningen som liten hydda för att elda lite, att det blåste hade jag ingen större notis om stormar har jag inte känt men i alla fall dagen efter gick jag där jag då inte var dagen innan fast brukar alltid vara ,på alla platser som är naturliga vilo platser för mig hade det fallit träd och det var inte de träden jag förväntat mig att falla det var de starka som fallit.
  Och jag tror ju att grunden för det är tider när vatten droppar när det är 5 minus gör träden svaga och annat svagt också eller öppet för förändringar i händelsernas bok DNA.

  SvaraRadera
 4. Alltså genom error vetenskapen som används för att tyda DNA om man översätter det i error frekvensen falna fel träd så framgår ett mönster som kanske inte är så naturligt och har en stor kall påverkan utifrån utåt i rymden får jag det till i mina vildaste tankar.
  http://www.rickthurmond.com/hyperedtechpan.html
  Hypered är ju passande i limmade globing global verksamhet att tränga bort rymd emellan för att att limma i hop till slut då att bara vara information utan kraft emellan typ protein verksamheten genom 4 plus en bas på Bokstaven T som byter ut en av de urklippta dna strängarna från 5 till tre riktningen och blir då RNA färdigt för att möta proteiner som ändrar RNA till andra former av proteiner och finns det rymd mellan dem så rör det sig tills de kan utrota rymden emmelan sig tills en pytte liten protein då smiter in och förstör ytan som är pusslets passform ihop. När allt är ihop i ett pussel så är det färdig lagt tills man kanske bryter isär det till nytt pussel eller så lägger man aldrig färdigt pusslet för man finner aldrig färdiglag pussle som har rörelse i sig om det inte till slut bara blir flera olika versioner av pussle som man kan växla mellan och vibrera utan att förstå¨att man är egentligen över allt men inte medveten om det.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans