Visningstest

4313. Kolla in den om ni kan. Teckningar eller beskrivningar mottages tacksamt. Man måste test RV som allt annat - inte sant?

Kommentarer

 1. Förstör kolesterol upptaget (det som bygger väggarna) eller som jag gillar säga begränsningarna.
  Va mena du med RV?
  (M thing, Reons was developed under the Global Game Jam 2009 rules:
  "As long as we have each other we will never run out of problems") Hehehe kul kul Must love ouer problemas

  SvaraRadera
 2. Högt kolestestrol är nog inte orsaken till problem det är nog mer att proteinerna är fel samansatta och kan inte bryta ner varandra i rätt ordning eller motsatsen bygga väggar som blir vad vi är. Rå mjölk fixar problemet för många. Om inte kon är helt proppad med skit vilket ju är fallet. Så ända vägen är att skaffa sig en get och samla löve till den själv...
  Fast jag kanske ser 4313 i annat perspektiv en andra typ är aktivt i menstration cykeln och min bror lär jag minnas har sagt att menstration är ett fel (skrämmande han verkar ju ha rätt) Kanske han är guds chef ändå.

  SvaraRadera
 3. Ah fjärr syn... Men som jag sagt rätt ofta tror jag så kan man i det minsta lika med se.
  Och vissa kan ju det liksom. En kompis en rätt nära vän som är död liksom sa att han var i mitt sovrum ,hmmm då trodde jag det var bara galenskap prat men nu vet jag bättre liksom överbevisad.
  Och jag vet ju vad jag själv kan.....(men man biter sig hellre i tungan. Jag är så borta i dessa populära förkortningar :-)

  SvaraRadera
 4. Ju mer kan ju mer bära är materiella konstruktionen.
  Och varje foton sägs ju bära hela tyngden var och en samma tyngd.
  Det är rätt slående i vetenskapen..Hmmm men utanför det vet man ju bättre eller hur. Liksom detta säger mig att inte vara här i orden så att säga och bara vara i det vi är liksom, så svårt att förklara detta men jag känner att jag vet. För mig är det om inte Gud vill ändra det varför ska jag försöka, bättre dra med spikskorna. Sammanfattning vad som är ont ska man dra iväg ifrån.
  Men det är som att vara i rätt position och som jag ser det är det jävuln själv. Så vad är då om man ska ha sin tro. Jesus var den första att lämna församlingen dvs. kyrkan så om det är ens ledare vad göra då...Hmmm , nåväl vad hjälper något i längden ingen ting a'''''' Därför ordet arma stackare.

  SvaraRadera
 5. Det finns alltså en version att vara denna arma stackare i evighet.
  Speciellt du M.

  SvaraRadera
 6. Sanningen är hård men rätt vis..Men önskan är inte alltid vad som följs och det är ner i hela projektet ,vad är det annars?
  Nej M jag vandrar inte sakta, jag har bara min vilja. (liksom put your self in limbo state m if you wanna okej)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans