Meningslöst medvetande

Visst är det skillnad på medveten medvetenhet, omedveten medvetenhet och omedveten omedvetenhet. Men oaktat medvetenhetens beskaffenhet så leder nog agerandet till samma punkt ändå. Jag lyssnar på all musik jag någonsin hört och finner ny mening i snart sagt varje mening. Jag vänder och vrider på en TV-serie som av de flesta jag talar med i huvudsak helt anser saknar mening. Varför har saker som märkts meningslösa så ofta mening för mig?

Meningsfull meningsfullhet, meningslös meningsfullhet och meningslös meningslöshet – där har vi en signifikant skillnad. Jag hittar alltid men massa meningsfulla meningslösheter. De är kanske de mest värdefulla av allt. Kanske är de resultatet av de omedvetna medvetenheterna? Inkodade i uttrycken utan uttryckarens uttryckliga medgivande?

Omedveten medvetenhet ger meningsfull meningslöshet. Där har vi min likör.

Kommentarer

  1. Meningslöst som utan en mening och så menlöst som bara känslor är för en maskins egenhet, men kan ju utnyttja känslorna till sin fördel för att den just inte har några, eller som vissa människor kan blockera dem hos sig själva och andra alla som kan det utnyttjar inte det för det dåliga så det kan ju finnas även goda psykopater. Sk. G protein blockerar att nå känslor och som vanligt blockerar man några så kan ju resten bli mer i proportion (enligt dokument 2010) grejen varför svamlar jag igen om detta jo för nu använder man detta protein i läskig sk. läskande dricka. Och försöker jag visa och bevisa detta för nära och kära så är det som vanligt (rätt jobbigt, fast jag tänker Gud vare med er alla) Men vem vet kanske de kallar G proteiner för olika institutioner så som de gör med inkomst respective bidrag. Alla instutioner har ju sitt alla egna språk som idioterna där förutsätter att alla vet fast de aldrig arbetat just där (faktiskt är det det som är den bästa förklaringen vad idiot är tycker jag förstås på mitt språk:-)

    SvaraRadera
  2. G proteinerna i annat samanhng var i canser forskning och det var som jag läst goda indikationer på att det funka men det hade biefekten att blockera annat (känslor). Nu minns jag inte riktigt allt men det finns ju här på din blog. Inte dokumenten förstås de är i min email som ju faktiskt inte är under min control så det väcker ju också minnen när vissa ändra vad jag skrev till ett företag och den som jobba där sa bara herre gud ungefär och prata med sin chef och genom det som hände så begärde de att jag skulle radera min epost liksom (jissa vilka dessa var)Jag kan ju bara gissa och vad jag gissar på börjar på K...Inget specielt sånt händer nog för jämnan ,bara att vissa kanske är lite skarpare och upptäcker det lilla och som sagt kan bevisa utifrån det fast jag håller ju ord även vad som. Jag håller ord för det har jag alltid gjort och annat värde en så har jag inte. (what ever inget intrresannt, nu är det sommar och varför bry sig om crap de sköter sig bäst med tiden i en kompost så man får ägna sig åt glada soliga dagar istället) fast den där nyfiken heten behöver ju mättas hela tiden :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans