Ypperligt

Selion skriver sällan men utsökt. Nu senast i "Du är ett oändligt liv" bland mycket annat följande:

Vi blev ändliga
Vi har skapat en skapelse som gett oss möjligheten att uppleva allt vi inte är, vi har skapat konceptet ändlighet och konceptet död, och konceptet villkorlig kärlek. Vi har skapat idén att allt är en slump, och att allting är separerat. Vi har skapat ett enormt fängelse för oss där vi helt tappat kontakten med vår oändlighet.

Det var bara en tidsfråga innan vi upplevde det och därför upplever vi att vi är där nu. Just av den anledningen är vi här på jorden i detta nu – i denna tid 2012 - och av just den anledningen känner vi oss så långt ifrån det vi är – vilket är allsmäktiga allvetande och oändliga varelser.

Vi har också genom detta skapat ett helt nytt sätt att vara och observera livet. Vi har skapat något helt magiskt. För det är magiskt att finnas och vara som vi är.

Genomläsning rekommenderas. Klartext när den är som bäst - hos seilon.org.

Så var det med den saken. Underbart med människor som skriver om vad det går ut på, så att säga. De är svåra att finna, men de finns. Vi tenderar att vara fångade i det ljus vi skapat i det mörker vi skapat och inte riktigt se vad helheten är. Det är givetvis meningen med hela det luciferexperiment vi givit oss in i. Bra jobbat, samtliga!

Någon fyndig Schweizare på fyrtiotalet lanserade cykelbelysning med namnet Luficer. Om man betänker det syntetiskt skapade ljus som vi kallar gott i det tillika syntetiskt skapade mörker de så kallade onda världshändelserna tjänar till så får man nog säga att nämnda cykellysebranding var rent lysande! Godhet och ondska - hur larvigt är det inte egentligen? För vilken sida man än förfäktar eller fäktar för så blir det med tiden inget annat än en parodi.

Kommentarer

 1. Har just läst igenom seilon länken och det är ju bra skrivet utifrån vad som är verklighet för honom, verkligheten att vi är skapare och mönster går igen därför är det mönster liksom verkar han glömma men det är ändå bra i stort vad han säger.
  En verklighet som jag plågas av är detta och det verkar ha accerlerat vad denna har för sig och vad denna ser som ont (M jag har "själ" att inte använda de shiffer du ger mig, och gå inte emot som du gjorde igår natt det var hemskt endast Jesus blocka dig och där har du ju bevis hur det är M och glöm inte vad jag står för det kan du inte glömma, även efter det så står jag för det M) (ursäkta Erik jag vill verkligen inte skriva detta men det är mer en verkligt) hur som M du frågar ju mig! Och du får ju svar och snart få du känslor och inte förrän då kan du börja lida och där i kommer du ihåg vad jag sagt, "oj en fråga".

  SvaraRadera
 2. "I dont know how say goodby" (Jepp M I know you will not) Clever sak

  SvaraRadera
 3. Det är ingen(human)som skapat ljus . Det är fortfarande saker som flyttas bara.
  Demonerna hatar människor. Mig verkar de speciellt hata och det är absolut ingen parodi. Jag kan skämta om allt men råkar du ut för dem då vet du vad jag talar om, jag tror du skulle bli knäckt, för efter det händer vågar du inte ens lita på dig själv, jag har blivit attackerad av dessa och de finns inget roligt alls jag är klart orolig inte för mig själv för jag vet vad de inte klarar av. Erik ta inte det här fel, jag vill bara väl.

  SvaraRadera
 4. Just, allas vår egen verklighet är ju ytterst just vår egen ;-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans