Bloggtips, tack

Jag inser att min bloggläslista med ett fåtal undantag är obsolet på undertecknads nuvarande ståndpunkt. Eftersom denna blogg faktiskt har en eller två läsare tänkte jag passa på att fråga om någon av dessa har tips på några lämpliga inspirationskällor lite bortom mainstream, bortom konspiration och kabalens ondskefullheter men hitom den totala friden och den dyngslånga meditationstekniken. Ja, ni som läst vad jag skrivit vet ju definitivt. Alla tips mottages ytterst tacksamt!

Kommentarer

  1. En hamock ute i det gröna funkar bra.

    SvaraRadera
  2. ;-) oslagbart - helt klart. Det kan ju faktiskt vara så att det inte finns något att läsa...

    SvaraRadera
  3. Ett lyft skulle kunna vara att gå en kurs med Peter Friebel (företag vara vild), han är lite allt i allo och enligt min bedömning vet han lite mer en mig och jag har pratat lite med han för jag har köpt lite prylar av dem ,typ en hamock med mera :-)hade jag råd så skulle jag det (nu tycker jag inte direkt att priset är för högt rätt billigt men jag är pank :-)Du kan ju kolla upp det liksom ringa och prata lite (obs bara ett råd vet ju inte om det passar men jag gillar få råd om ting jag inte vet:-) För mig skulle det vara ett lyft tror jag.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans