Lärjunge

"Oljan finns i oändliga kvantiteter och förr eller senare begriper folk att det förhåller sig så. Men om vi istället definierar det som blir när man förbränner den som något vi måste hålla begränsat för allas vår överlevnad – då kan vi flytta över kontrollmakten till utsläppssidan istället. Då kan vi lämna pengaparadigmets indirekta styrning av individerna till förmån för en direkt via ett skapat dödshot överhängande kontrollsystem."

"Mästerligt, min adept. Men hur ska du motivera dödshotet?"

"Jag äger vetenskapen och media. Jag berättar historier om att jorden blir allt varmare och att alla kommer att dö om vi inte begränsar utsläppen av världens naturligaste gas. Jag paralyserar dem i ett spel mot sig själva och varandra där de huvudlöst får slåss men där ingen kan vinna. Alldeles som vanligt, alltså. Under tiden ska jag använda mina vapen för att skapa televiserat kaos som ser ut att bero på vad de tror är deras syndfulla leverne. Ha!".

"Imponerande, min lärjunge. Men vad får dig att tro att du ska lyckas? Och vad är det du vill lyckas med – egenligen? Låt höra nu."

"Jag är vinnaren. Jaget ska vinna över det samlade. Individen ska vinna över den mänskliga värmen. Föraktet ska vinna över kärleken. Jag ska vinna över dem alla."

"Så ska det låta. Du kan gå nu". (Gäsp, ytterligare en i raden som går i den klassiska fällan, hoppas nästa har något vettigare upplägg). "NÄSTA!"

"Tjenare, nusörru har jag fått fart på de där tefaten vi snackade om. Jeevlar vilken shov det ska bli..."

Kommentarer

 1. Utgår från mig själv lite egensinnigt men så har jag gjort några år och det har nog hjälpt mina barn (de har ju arbete hmmm) Grejen nu är att jag svettas för att få ihop ganska små saker som en punkt ungefär (egentligen inte så stort jobb men utifrån mig eller min situation så är det så)enpunkt är tänkt bli fler punkter och där emellan finns ord som ger meningar till slut :-)Det är vad jag gör för jag ser intresset växa enormt speciellt bland de små (de fattar bra mycket mer en vuxna även om deras föräldrar förstår så är de vana vid en linje och de kan inte gå ifrån den. Bara vad jag konstaterar och vad man en väljer att göra för framtiden så är det de små som till slut ska ta hand om oss så att säga, jag försöker på mitt sätt och självklart behövs samma i alla vinklar av ljus vi är ljus alltså materia men känslan är en så länge outgrundlig och står då inte på grund , i meningen på seglarspråk annars blir det god grund eller hur! M barn är vetgiriga och de som känner de kan göra nått för dem ska göra det.

  SvaraRadera
 2. Punkt är en kärna och ett slut på en mening och det är i sin grund väldigt intressant att titta mer på. Det är själva grunden så som jag kan uppfatta verkligheten. Det där M var hårda vägen nu menar jag ju den goda när det gäller grund, se M mycke att lära en, men du M prövar bara eller hur.....

  SvaraRadera
 3. M med tanke på att du sköter min hälsa. För jag gör det inte och jag känner ju när jag inte spelar rätt melodi hi and low. Nåväl jag skulle ju inte levt utan dig M så är det ju så funkar ju det, inget nytt. Im not worry, jag går bara framåt :-)
  (lite outstanding men va då så är det)
  Så tar alert bort repor verkligen, skoj M very funny. M försöker ibland hmmm spela dum, men det funkar inte jag vet för mycket för det. Och skulle jag sagt no coments kanske. Its a live.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans