Färdigfightat

David Wilcock är en sådan där komination av drömmare och tänkare som man kanske inte möter så ofta. Tror jag. Har aldrig träffat snubben. Men han har "exponerat", "avslöjat" och - ja - du fattar. Följt upp sina drömmar och intryck med logiska afterforskare. En debunkare som det heter på konspiratoriska.

Men nu verkar guben förstått vad det går ut på.. Att bara låta det vara och försvinna av sig själv. Som det bör. Vilket i sin tur förefaller kräva att man kan göra detsamma med sig själv. Vilket ju inte är det allra enklaste, men vilket också med största sannolikhet föranleder själva vistelsen här.

Kommentarer

 1. Ofta när eller som regel när man ska ha material så bygger det på historia och den bilden som dyker upp i mitt sinne är negativt men i mitt egna minne som ju är en privat historia så är det inte det första som ploppar upp. Och det tänkte jag på i morse och sen när jag läste det här så ser jag liknelser i det. Nu vet jag ju inte om det just är så men man kan väl gå till bibban och försöka hitta gammal god historia att läsa men då heter det nog kultur tror jag :-)
  Har inte testat dessa andningsövningar vet inte heller ifall jag gör det och framförallt om jag kan tänka på ett kök så engagerat hehe
  Men ändå 4 in 8 ut var intressant.
  http://www.youtube.com/watch?v=NYjg7M3JD24

  SvaraRadera
 2. Färdigfightat .Ja vi får hoppas det för i bibliska mått eller proportioner så blir jag fundersam över männsikor detta är skolmaterial antar jag.
  http://www4.liber.se/gy/prodstod/4701610_biologi/biev39ab.htm

  Bibliskt ungefär ,se på trädet det gör sitt bästa även om förutsättningarna inte är de bästa så se hur fint det är så ska du och och va va. och som i skolmaterialet då människorna är inte lika viktiga för livet blabla allt naturligt är så bra men det är inte människor ...Fattar säkert vad jag menar . Människan är kronan på verket och vad säga om det, i all mot vind om oss (helt otroligt) Även disney tog chansen att säga det alla vill ju vara cat men det vär nog människa som menades för katterna va ju människo härmande som alla dysnis är bland annat fast de är ju kallade fel och med i konspirationen sägs det, man kan ju undra över alla sublima grejer det kan man ju. Annat jag mer hakat upp mig på är amöbor som ju är dumma fast de käkar i alla fall upp våra hjärnor och eventuellt så dumma att de kan kanske käka alla celler av oss trots att vi är smartare så grejar de det verkar inte logiskt om man frågar mig. Om jag har rätt i att tankarna är utanför så är vi i klart underläge eftersom de är ju encelliga varelser men kan vara i grupp och vad bestämmer vad är vad avståndet mellan cellerna som bildar oss eller tusen mil emellan ..Det var nog över tankar även för mitt tänkande ännu eller så var det inte alls det det var hela tiden kanske är vissa vänner med amöbor för de är för dess riktning just nu och sen inte kanske samma med virus kanske eller vad som av natur.
  Igår så vart jag på en sekund svullen i halsen och sjuk direkt pang liksom. Men imorgon ska jag vara okej igen, nu ska en ta lite vin och få ut lite slem. Sov gott!

  SvaraRadera
 3. Non plus ultra (ingenting mer än) eller 8 or same dollar tecknet. Rätt märkligt S med 2 eller 1 streck är 8. Jag ser det mer som Kabal religion och M. och J. är samma då de tillber ju samma kartong liksom om man får säga så och är som maskin. Och alla är fria att tillbe vad de-vill. Bara att denna tro faller ihop med många sådana här new age rörelser och vad ska jag säga om det när man finner samma i toppen på dessa som vissa populära figurer säger sig kämpa emot. Så utifrån alla dessa slutpunkter så visst är det kanske dags att sluta kämpa och låta var och en ledas av sin tro för sitt fromma men det är det som är grejen som mobbing och vidare sätter ingen stopp så fortsätter det. Vet själv när jag var liten med bror i nordtyskland och vi fick spö av medelålders män alltså barnmisshandel på öppen gata utan någon orsak inslängda i tagg buskar. Sånt tänker man på en i dag va tusan gjorde de så för. Mor är ju från tyskland och den generationen ger jag inte mycket för så är det men min egna generation vart mycket bättre där trevliga och så förutom vissa som lyser som hjärntvättade troll fast de kallar mig för troll visserligen inte från norr då, men what ever man har nog spjut i sidan på¨många och man försöker ju vara till lags en då fast det verkar omöjligt hehe :-)Tomma papper är till för att skriva på något annat ser inte jag, måla rita förstås.
  Ah det var nått om dollars namn och ursprung av tyskland men det glömde jag

  SvaraRadera
 4. 8+8 be 16 1 och sex är 7 märkligt så SS blir 7 alltså ett s med ett streck är 8 en med två streck är 8 men kanske är två streck lika med två s då. Nu var det inte direkt tyska för dollar utan helt annat i tanken. Vad är 7? Hur som bara tankar om vad en ser och kanske hör kanske känner.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans