Otillfälligt avbrott

Det förefaller som om det är dags att sänka takhöjden på Internet en aning. Har kanske blivit lite för frispråkigt överlag. Underblåsningen av det nästan löjeväckande anonyma så kallade hackernätverket ska ge räntabilitet. Inte i ett stort förödande slag utan med det sedvanliga nernötandets förfaringssät så väl känt från till exempel vårt, järnväg - you name it! Innan månaden är slut ska Internet ha fungerat så dåligt att man inte längre motsätter sig total övervakning och direkt nedkoppling av peer som belyser annat än det nyhetsbyråerna valt ut.

Jag tror det är bra, faktiskt. Vi kommer att bli rejält mycket smartare allihopa om vi släpper våra digitala hjälpredor en stund och varje tänkande varelse kommer att tvingas till det den dagen friheten i cyberspazzio avinstallerats till förmån för ytterligare signalstarka diktat till inskränkning av den personliga cirkeln. Balansakten är säkerligen inte så lätt. Samma som vi har sett inom det milt uttryckt ironiskt benämnda hälsosegmentet de senaste decennierna. Att dra ner på vitalitet, funktionsduglighet och resonsivitet så oändligt långsamt att själva takten implicerar den breda massans acceptans för själva skeendet.

Spännande tider!

Kommentarer

  1. "resonsivitet" vad betyder det? googlar på det och blir hänvisad mest till cacinon när jag för söker komma till en sida som pratar det ordet alltså jag filtreras dit. (sumatra är den sjätte största ön. Ön är världens åttonde högsta, men bara den tredje högsta i den indonesiska övärlden. Och annat om guld och hmmm relegioin som kan vara logiska skäl om det är det som är grejen eller vad tusan skulle detta ha med ordet jag frågar om ,får inte i hop det alltså med ordet. Men info kanske vill få en se andra möjliga lågiska händelseer på höga höjder...

    SvaraRadera
  2. Tror det är ett av mina hemsnickrade angloimporter. Blir så ibland, mer eller mindre ofrivilligt. Responsivitet skulle betyda snabbhet i respons. Återkopplingsstuns, så att säga.

    SvaraRadera
  3. Som rotsystem som kanske prövar bli annat en potatis men faller tillbaks till att vara potatis med lika med det mesta annat här i livet.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Bubbelbalans

Trend

Vortex. Råbjörk.