Rörelse

När jag trampar lite på gaspedalen ökar jordens rotation något. När jag bromsar stannar den av något. Om solen delat min aspekt där jag sitter bakom ratten på motorvägen hade min körning påverkat dygnsrytmen. Om jag fått andra människor att dela min synvinkel, om andra hade sett välden exakt ur min utgångspunkt hade de känt jorden vrida sig under deras fötter när jag svänger bilens hjul.

Allting är relativt och just utblickspunkter är tydligare än något annat. Som jag ser saker är de för mig. Som andra ser saker är det för dem. Klart som fan då att själva striden, själva girigheten och makthungern handlar om att påverka andras syn på saker. Relativt logiskt, beroende på utgångspunkt.

Kommentarer

 1. En vatten droppe faller och just i vår tid så är det omöjligt att ändra på vad det landar på typ man hinner inte bygga en stad medan droppen faller. Självklart ja självklart men i andra perspektiv är det inte det av någon anledning. Allt är heller inte rakt igenom steglöst så mycket måste övervinnas och då sker en stor ändring vatten i fryspunkt visar detta helt klart när det ska gå från frysa eller bly flytande så krävs det mer energi en vad som är i vise versa och det är en digital funktion och det är det samma som att vågor av samma flyter i samma och blir en våg en inbyggd självbegränsning och tröghet kan man kanske tänka det som (tänker jag)
  Just nu har jag skidglasögon på mig för det funkar precis som botmedel mot snöblindhet och så känner jag av ljuset från datorn ,undrar är det det samma eller inte jag vet inte men det känns lika dant och the googles funkar bra mot skärmstrålning och jag ser klart. Drt gör jag inte annars jag får smärta i ögonen och genomskinliga defekter i ögon vitan, det ser jag om jag vinklar solljuset i spegeln i vanligt ljus ser jag det inte då ser det normalt ut (faktisk lite skraj för den upptäckten (halka helt ur samanhanget:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att halka är en väg att bli steglös!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans