Skattkarta


Alla har ju sin väg. Ta det för vad det är.

Kommentarer

 1. Ortogon elelr vinkel rät. 1-6 789. Och noll. Noll beskrivs som en förutsättning. Varför svamlar jag om detta jo för ljus är normalt innan det ändras (polariseras) transversiellt är normala. Och ju mer dimma ju mer polariserat och ju mindre kan vi väljas i oss själva hur vårt kött exempelvis utvecklar sig och liv för övrigt.
  Tar man bort det andra som påverkar oss så kan man liksom Ja va i Guds frihét och säga att man bestämmer över sig själv och har ansvaret.
  Bor bromsar strålning (i de mindre beams neutron förfall) och andra ökar den silicon typ (chip) och bla bla jag tror budskapet går fram och själv når jag försöker lära mig mer på internet som verktyg blir jag hänvisad till köp ny bil eller nått så budskapet är rätt klart. Och forsmark hor borslat i betong och vatten för detta bromsande.
  No shit pom fritt hehe.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men detta är naturen i sig själv men som sagt mycke vill aha mer och då ökas lägren där det är kallt blir det kallare och varmt varmare och torrare och isigare där det är kallt då typ när havet dunstar landar det på antarktiskt och sä "vitt" jag hehe vet har landhöjningen varit konstant där under mångas år. Men man ska inte tro på alla vetenskapliga fakta utan det är bättre att tro på drömmar .-)

   Radera
 2. Ifall du inte sett detta. Och vad säga jo fel blandning i orkestern kanske inte blir en symfoni. (radio-aktiva noter :-)

  http://www.youtube.com/watch?v=x7sNjIDWsWg&feature=related

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans