Inget

Jag har inget att skriva i dag heller. Faktiskt. Och det beror på att jag inte behöver. Skrivandet här har ofta kommit som svar på en inneboende frustration. En frustration som haft sitt ursprung i att jag sett hur andra plågats av sådant som beror på strukturella vansinnen, skapad ångest och rädsla.

Så är det inte längre. Ingen frustration, alltså. Eftersom så gott som alla verkar funnit vägar att komma förbi de där plågorna. Vi håller på att reda upp det. Var och en för sig i sig själv. Folk vaknar upp och begriper hur landet ligger. Och alla de plågor som genomlevts visar sitt syfte – att ombesörja insikter och synsätt.

Samma sak för mig. Jag har städat i huvudet och i hjärtat. Inte färdigt, förståss, men viss harmoni har infunnit sig. Den kroppsliga balansen är på gång och veckorna fram mot jul bjuder på enastående möjligheter att prova hur externa krav och önskningar kan hanteras. I mitt jobbparadigm kommer de i flock så här mot årets slut. Andras ambitioner. Andras vilja att nå externa mål. Andras behov till avslut och prestation når mig i form av trådar som behöver knytas ihop och göras färdigt. Ska jag jobba dag och natt med att få ihop dem? Glappet i inkommande ambition visavi möjlig output är större än vanligt. Vilket sannolikt beror på att vi går mot tidernas bokslut och den karmiska cykelns fullbordan. Intressant, milt uttryckt.

Det går fort nu. Riktigt, riktigt fort. Insikter blir till tankar. Tankar till handling. Det tar tid, men det är egentligen inte viktigt – det viktigaste är att det händer.

Kommentarer

  1. Det jag tror är viktigt är vad man ger sin känsla till och känslan är en gåva. Och man är väl fri att ge den till vad man vill. Sen vet jag inte riktigt hur förklara det rätt (själv har jag förstått det om inte lite sent och jag testar detta förhållande med känslan och tanken på hunden vilket ger obegränsade möjligheter för handlingar alltså vad man kan lära en hund att göra eller kanske resten av livet/naturen vet jag inte riktigt men jag har en känsla av att det går för jag har tidigare gjort det utan veta vad som var grund för det, nu vet jag)Jag skulle vilja göra mycket för att forska ut det men jag har inte den orken längre alltså fysiskt som jag hade förut innan hjärt haveriet. Jag vet inte ens hur jag ska riktigt förklara vad jag menar men jag tror du förstår detta. Och det där med var man placerar känslan kan man göra från ovan idag med en karta över glooben det är möjligt idag hmmmm som sagt maskinen till hjälp (det funkar, och jag har bara gjort det i goda syften hoppas jag)Jag tror om alla är medvetna om sin känsla så skulle alla vara bra försiktiga med vad/var de placerar den i och syftet så klart (själv har jag just bara förstått detta) och då menar jag förstå på riktigt) Det är en kraft. Som sagt jag har svårt att skriva i alla fall samlat för ungefär enligt ovan då. (behöver smälta den nya förståelsen lite )

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans