Start

Det forsande, varma blodet var det första som sipprade in genom vakenheten – plötsligt framhoppad ur en till lika delar utmanande, grafisk som rastlös dröm. Blev hängande där en stund med min egen puls i örat och bilderna från drömmen innanför ögonlocken. Klarvakenheten var ett faktum. Det känns annorlunda att vakna så – exakt på det klockslag jag kvällen innan beslutat mig för och just därför elva minuter innan klockan skulle ringa. Jag gick inte upp, men jag var vaken.

Det bor ett flöde här. Jag vet inte om det rör sig i själva fötterna eller om det är under dem det flyter. Varken eller, givetvis. Det flyter genom allt och allt flyter på detsamma. Från att ha gått fort mot rådande krafter går det nu ännu fortare eftersom den fundamentala kraften bakom precis allt nu är med i själva rörelsen. Det har den i och för sig varit hela tiden, men den har varit tvungen att spela sin egen motståndare för att locka fram vår beslutsamhet.

Första skoldagen för terminen sätter huvudet på spiken visar hur gränssnittet mot spelet förflyttas men ändå finns där. Snart vaknar frågorna om skolan. Först den om vad barnen äter där, givetvis. Därefter ökande till det fullständiga ifrågasättandet. Ett år. Kanske två.

På tiden.

Kommentarer

 1. Vad rör det sig "om" ja du blir vad du rör dig för och om (eller rör dig minimalt) Ungefär!
  Tankar leder till handlingar och handlingar är rörande i flera bemärkelser. I kroppen så får celler en mer fullständig karta ju fler handlingar som sker är alla handlingarna totalt utan mönster med varandra så sker sönderfall och med det menar jag inte att nya mönster är sönderfall men de kan vara sönderfall för gamla.
  Byggnads verk som hälsa same mönster. Timing är viktigt.

  SvaraRadera
 2. Jag kan ta mig själv som ett exempel. En varelse som gestaltar sig förnärvarande i ett kaos förmodligen ett kaos skapat av mig själv för att inte vara i gamla mönster ,sist jag hade ett mönster var jag i kostym och extremt god kondition och sväva i det blå och krasha. Så har det varvats i stort hela tiden och snart är jag där igen och svävar i det blå med nya mönster som vingar (nya nja gamla som universum själv) och egentligen är fångandet av mönster bara timing.
  Its just time and time is action.
  Okej mönster jag har just nu är jag skiter ungefär samma tid varje dag sover ungefär enligt ett mönster äter enligt visst mönster men inte riktigt ,det jag äter är som kaos men lite jin och yang motpoler för att innehålla det mesta (rätt så dyrt och prioriterat) vem fan har råd att spendera tre tusen spänn på mat varje månad tja som sagt prioritet 1. Tankarna har sina intressen men funkar inte att placeras i något just nu liksom har böcker som ej startats just för att jag bara är en gestalt i ett ickemönster egentligen för jag vet inte riktigt vad jag vill hur jag vill leva vad jag vill göra osv. Så målet är bara mig själv innan jag klär på mig mönstren som jag sen väljer. Egentligen tycker jag det jag representerar av mig själv här i texten som fånigt och så är det det är fånigt och det är anledningen att jag inte vet vad jag vill (jag är bara ärlig och det i mönstret har alltid varit en last)Liksom vad vill jag delta i det som existerar det är frågan och den till slut handlar bara om tillfälligheter i massan om de nu är tillfälligheter vilket enligt ovan knappast kan ses runt och runt (just nu är jag inte dokumenterat galen men det är alltid ett tunt strå ifrån hehe)
  Erik kul att du är igång så att säga det glädjer mig.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Bubbelbalans

Vortex. Råbjörk.