Fokus

Känslan av rörelse har funnits där en god stund nu. Den bor i maggropen och bär vissa av orons tecken men också förväntningens. Ingen oro bor i hjärtat utan kanske är suget i magen en effekt av den ökande hastigheten. Det är den känslan som brukar väcka mig lite för tidigt på morgonen och det är den som gör att jag ligger vaken en timme innan jag lyckas somna om. När jag så igår använde dörrar som metafor för ett antal generella förändringar fick jag en tydlig indikation om vad det var som väcker mig om morgonen.

Denna morgon vaknade jag av inte mindre än tre dörrar som slog i vinden, ungefär vid den tid jag vanligtvis vaknar. Draget genom de tre myggfönsterförsedda fönstren fick kraft sedan vinden vänt. Efter ett kort övervägande klev jag ur sängen och stängde dörrarna. Därefter somnade jag osedvanligt djupt i ytterligare tre timmar för att vakna elva minuter över elva. Strömmarna är många och jag förstår att det är därifrån den flygande känslan har sitt upphov. Det händer av sig själv och vad jag behöver göra är att stänga lite dörrar och fokusera istället.

Kommentarer

  1. Skåpet vad som ska vara i och vad som ska vara utanför. Skåpet med väggar av filter som själv filtrerar bort vad som inte ska in och vad som styr filtret är innehållet i skåpet. Skåpet är från början efter sin volym och fack tänkt för ett ändamål/användningsområde så jag antar att det man kan göra är att tänka ut nya skåp för nya användningsområden/mål. Allt funkar enligt samma mönster eller vinklar i förhållande till varandras riktningar helt enkelt och vinklarnas spets är i noll/balanspunkten. Väggar sållar storlekar form mängd ,ungefär de pinnar man ska ha innan man börjar bygga huset och pinnarna i sig är de som ger grund för att utveckla tanken till att bli något. Fokus här hör till ihopsättandet av skåpet om det inte är skåp på rutin alltså utan tanke. Nåväl inget övertänkt bara minut tankar.

    SvaraRadera
  2. Resonans fick ditt fokus mig att tänka på. Rätt coolt tycker jag.
    http://sv.wikipedia.org/wiki/Resonans

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans