Tre år


Äktenskapstycke.

I dag var det tre år sedan Sara och jag genomgick ceremonin för att ingå det Äkta Ståndet tillsammans. Om jag bara fick välja en enda dag av mitt liv så skulle jag välja just den. Inte för att den var så vansinnigt mycket bättre än alla andra dagar – alla har ju sin mening och alltsedan jag träffade Sara har varje dag varit som en ljuvlig dröm – utan eftersom den dagen för exakt tre år sedan var så full av tydliggjord, verklig, handfast, äkta och förbehållslös kärlek i synbar form. Mellan oss får jag nog i all anspråkslöshet erkänna att det är så varje dag. Varje dag är en ljuvlig, pulserande dröm av kärlek, lust och njutning. Vi hade nog slagits färdigt när vi träffades. Livet hade fört oss till en punkt då vi var klara med fighten och det lät oss inte träffa varandra förrän vi hade möjlighet att njuta varandras sällskap förbehållslöst och fullkomligt.


Förra året glömde jag vår bröllopsdag eftersom jag satt mentalt fast i att få båten att även gå framåt. Meningen med det var nog - för egen del - att njuta stunder som den ovan avbildade. En högst Maklig tillvaro. Högst njutningsfull.

Jag njuter varje dag. Den här inkluderad. Tack, universum, för att du lät oss leva tillsammans. Tack för allt ljuvligt vi får uppleva och vara del av. Och stort tack på förhand för den fantastiska fortsättningen :)

Lite mer från dagen det begav sig: Äktenskapstycke, Gift och Hermafroditen Jallman fyller år.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans