Fattningen

Jag har svårt att förstå allt som händer. Hur det sömlöst faller på plats och blir exakt som jag drömt om i min mest rena och tveklösa fantasi. Nu är det mest jag som sätter gränserna. Eller – nu och nu – så har det kanske alltid varit. Men i mitt tragglande om att det blir som jag tänker har jag systematiskt bortsett från att lyssna på mig själv.

Fladdermusen arbetar enligt sonarprincipen och måste stänga sina öron för att inte bli döv när den skickar den signal som förväntas eka mot byten. Det känns som om det är samma sak med mig. Jag har inte lyssnat till ett endaste ord jag sagt. Jag är den enda kvarvarande reliken i en tid som jag själv upphävt i min verklighet.

Nu snackar vi polskifte, mina vänner. Exakt just nu är den punkt jag skrivit och skrivit om. Den då precis allting händer på en och samma gång. I mitt universum är det upplagt så för att jag inte ska kunna smita och analysera bort det. Dags att börja känna och åka med.

Det låter så enkelt men för mig är det väldigt obekant. Jag tänker sluta ögonen och försöka så får vi se vad som händer.

Kommentarer

 1. Jojo jag har ju kastat in mig i något nytt och är novis men efter en vecka har jag en enligt mig själv revolutionerande produkt. Och jo det som finns redan finns ju fast okänt för de flesta i landet falukorv så så revolutionerande var det ju inte men jag har den lilla extra kryddan för att göra produkten mer fullständig. Nu skriver jag det inte för att skryta jag skriver det för att visa att de konservativa kommer ingen vart och konservativ är man när man är nöjd och van simulerar jag för min fattning eller förståelse av tankebanor som ska leda till något fast i mitt fall leder det nog inte till annat en vanlig ordning att förbättra bara eller göra tillvaron i nuet enklare genom att skapa verktygen för att göra tillvaron enklare och bekvämare det är vad det handlar om inte pengar för vad jag sett genom undersökningar så borde en produkt redan vara såld till alla i denna intresse grupp men är det inte och jag ser att jag har absolut ingen chans i att marknads föra igenom detta konservativa mönster men vem vet jag kanske letar upp någon som passar in i min agenda och får göra saker å ting utan att veta vad jag själv är ute efter öh rävarnas paradis liksom och jag kan nog även konstruera sådana ting liksom om jag vill men som jag sagt tidigare jag vet ju inte ens om jag vill eller det lutar väl mest i det fallet att jag inte vill ödsla min tid på manupulation av beteenden liksom skapa känslor för något som inte finns och som ska växa fram som ett frö med allt vad det innebär av deltagande av min vilja osv osv. Men hur som är det känslan att känna sig vass fast man börjar bli femtio :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Glömde ju att jag ville ju säga att jag tänkt i detta fall att ha synen i en box och se mönster och fröns behöv av vinklar och perspektiv allt det där som manglats några år nu fast till att bli en produkt så här har vi inte pratat skräp liksom jag har ju bevisen på det.
   Lite respons då alltså Erik .

   Radera
 2. Glämde att i produkten finns illusioner som rikt märke (mer exakt går jag inte in på för patent grejen då) ifall jag får för mig på det spelet och då tjäna en hacka på något helt annat en produkten så att säga för uppfinnare blir ju inte rika i sådana produkter som lyser mest av uppfinnare karaktär alltså användandet av ting i andra vinklar en de som förutsetts ännu ,tja texten kan leda till vad det är men det är nog omöjligt att tyda ut, skulle någon trots göra det så kan den se sig som extremt intelligent, hehe.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans