På andra sidan planingströskeln

Det krävdes helt plötsligt mindre för att bibehålla framdriftsfarten. Det tog ungefär 16 månader att kliva upp genom planingströskeln. Precis som med den där båten när den är fullastad med folk i aktern, krävs en ganska rejäl kraftansträngning för att få upp den genom vattenmassan, särskilt om man inte helt kan kontrollera var passagerarna sitter. Nu planar den i alla fall och jag har dragit ner till ca 60% gaspådrag. Återstår om själva båten ska ut på blocket eller inte. Anar paralleller med det andra fartyget och dess potentiella försäljning.


Till salu?

Det känns bra. Riktigt, riktigt bra. Jag är mäkta stolt över vad jag gjort och kan stå där och företräda mig själv utan att det tar på krafterna på samma sätt som förr. Tvärtom, jag tror jag faktiskt solar mig i mitt eget ljus och mår gott av det.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Bubbelbalans

Trend

Vortex. Råbjörk.