Äkta

Att känna äkta hunger efter mat fri från blodsockercykelns inverkan. Äkta hunger som inte är något annat än ett begär från organismen. Den begär påfyllning av energi. Ät! Det känns äkta.

Kärlek som "drabbar" mig. Som hur mycket jag än tänker eller tycker inte tar någon pardon utan arrangerar om allt för att kärleken är kompromisslös.

Kärlek som växer ifrån villkor och rädsla, som blir naken och fullkomlig. Äkta kärlek. Äkta relation. Äkta begär i närhet. Förbehållslöshet.

Det är svårt att förklara för den som inte känt det. De äkta sakerna är obeskrivliga och det rationella språket kommer inte ens i närheten. Det känslomässiga språket kan göra ansatser, komma en bit till. Men ack så otillräckligt egentligen.

En stark och förtroendefull relation kan göra det möjligt att överföra känslan av en äkta känsla i form av en vision eller delad dröm. För även om det inte går att tillfullo överföra känslan av det äkta så är försöken givande i sig. För när jag försöker beskriva har jag all möjlighet att lyssna till mig själv och förstå hur äkta min sanningen faktiskt är. 

Äkta mening.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Bubbelbalans

Vortex. Råbjörk.