Himmel och helvete

Vår absolut snyggaste mässmonter någonsin. Denna gång tar vi såväl utbildningssalen som offertskrivaren hela vägen in på mässan och vår monter har dragit många lystna blickar till sig med sin fräscha, naturliga framtoning och de bägge ändamålsenliga produkterna som visas där.

När det går att visa dem, förstås. Jag hade verkligen uppammat all min energi för att denna mässa skulle bli den dundersuccé den måste bli givet vad det kostar att genomföra den. När så precis allt slutar att fungera exakt då det är som mest skadligt – då tusentals delegater strömmar ut i mässan och är nyfikna på vad vi håller på med – då är det läge att skärskåda sin tro och sina värderingar.

Jag har varit med om mycket under mina 20 år i mjukvarubranchen men något bitterljuvare än detta har jag aldrig upplevt. Stress, aggression och slapphet. Ett nät som svajar, programvara som är allt annat än klar, medarbetare som bestämmer sig för att det är en bra idé att dyka upp när mässdagen nästan är slut och to top it all off en produktionsserver som bestämmer sig för att lägga av till följd av vad som ser ut att vara en flagrant obetänklighet dagen innan vår viktigaste mässa. Yolo!

Jag har all anledning att skärskåda min tro och mina värderingar kring mig själv som ledare en sådan dag. Återigen visar mitt Universum att det ger mig exakt vad jag behöver i varje given situation. Vilket inte direkt alltid är exakt vad jag vill ha, givetvis. Vad som gör mig så ohyggligt lycklig är att jag står där ändå. Att hjärtat inte ändrar sin frekvens och att jag liksom kan ta det. Några timmar senare, när saker åter var någotsånär igång igen exploderade det. Montern fylldes med folk och Produkterna tänder ljus bakom besökarnas ögon och varje dröm faktiskt är sann.

Full monter


Ytterligare en stund senare på motorvägen i tystnad, på väg till min älskade får jag en uppenbarelse. En självklar insikt. En insikt jag aldrig någonsin kunnat få om dagen inte varit som den varit. Livet är förjävla underbart!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Bubbelbalans

Vortex. Råbjörk.