Observera flyktbeteende

Förändringens vind blåser över det upptinande landskapet och förebud om vad som blir istället letar sig upp genom fötterna och in i medvetandet. Jag är inte annat än i form av fragment medveten om förändringens innebörd och ju mer jag anstränger mig för att se sammanhangen desto mindre begriper jag.

Reflexerna att fly från de punkter av här-och-nu där energin verkligen kan upplevas är subtila men kan efter träning upptäckas. När jag känner ett lätt obehag i stillaståendet - då vet jag att jag är på den plats där komfortzonen tunnas ur och förändringen tar initiativet. Genom att stanna där förflyttar jag komfortzonen och så håller det på i steg efter steg. Obevekligt, obegripligt och fullkomligt i sin enkelhet.

För oavsett var jag fäster min blick är det fötterna som genomför förflyttningen.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans