Hur man förändrar världen

För det första - behöver världen verkligen förändras? Vad är det för fråga egentligen? Världen är förändring. Precis hela tiden. Oviljan att acceptera det benämns rädsla och den kan vara många livslängder.
Uppskattningen för det som är precis just nu kallas kärlek. Den kan vara svår att hitta men den förändrar upplevelsen bortom vad som kan beskrivas i text.
Förändring kan uppfattas som till det bättre eller till det sämre. Det är bara ett par benämningar, ett slags attribut på betraktarens perspektiv och i det långa loppet spelar det ingen roll överhuvudtaget.
I interaktionen med de andra delarna av medvetandet; andra människor främst - kan det vara vettigt att stå på sig. Att växla mellan tystnad och ifrågasättande. Det är ett enkelt sätt att lösa upp knutar och låta trassliga nystan falla till marken och därifrån städas bort av universums känslomässigt mycket kompetenta dammsugare.
Det finns väldigt mycket människor som låtsas att de vet vad de håller på med, nämligen. Som fått ansvar för något som aldrig någonsin kommer att kunna fungera - till exempel. Det är inte deras fel. Det är en satir. Vi får alla möjlighet att medverka. Och det kan vara roande men när det inte längre känns givande så är just kombinationen av tystnad och ifrågasättande vad som avslutar den satiriska akten.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Bubbelbalans

Vortex. Råbjörk.