Irrbloss

Irrbloss av begär. Söker efter något att söka efter. Något som inte redan finns. Något som förbättrar allt, som som får det som är av idag att se gammalt ut.
Kommer det sig ur en patologisk otålighet, ett av trauman skapat behov att fly eller är det en icke-kognitiv insikt om att samtiden är dämpad och tillbakahållen?
The Early Adopter. What does he or she adopt to, really?
Irrbloss av begär. Som när jag sätter mig ner för att mata in en text ur mitt flödande sinne istället drar iväg mig på ett sökande efter ytterligare en windowsmaskin av de för skrivandet perfekta formatet.
Jakten på perfektion - den är från början försedd med utgången "du kommer att springa tills du dör utan att komma fram", och kanske är det därför den är så bra att ta till när jag saknar modet, motivationen eller viljan att uttrycka mig.
Distraktionen.
Tack, älskade distraktioner för alla spännande upplevelser du givit mig! Tack och varsågod! 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans