Drömmaterial på toppnivå

Jag har som vana att notera de drömmar jag kommer ihåg. Det är oväntat ofta som jag kan känna igen saker ur drömmarna i verkligheten efter alltifrån några dagar till några veckor till flera år. Jag skulle inte säga att det ger mig någon egentlig praktisk nytta men det är kul och jag får något slags respekt och förståelse för att tiden och perceptionen inte är linjär riktigt alla gånger.

De senaste veckorna har en återkommande bergstopp och siffrorna 1762 florerat. Så idag tog jag tag i det och googlade. Det verkar som om ett besök på syltoppen 1762 möh är på tapeten. Förefaller om inte annat att vara ett lämpligt träningsmål...

Drömnotering invid framgooglad bild.

"Fjället Storsylen i fjällområdet Sylarna är Jämtlands högsta punkt, 1743 meter över havet.[1] Toppens högsta punkt, 1762 meter, ligger dock ett fåtal meter inne på norskt territorium. Nedanför nordstupet ligger Sylglaciären, den näst sydligaste i Sverige (efter Helags)." (från https://sv.wikipedia.org/wiki/Storsylen)

---

Samt, en minut in på min all-time-high inspirationsvideo: https://www.youtube.com/watch?v=JCUFs2qJ1bs


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans